Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trump cok degisik bir kafa yasiyor.. Berlinde bu ilaclarla mesgul olan bir firmayi satin almak istemis. Butun ilaclari alip kendi ulkesini kurtarma derdinde. America First derken bukadar ileri gideceğini tahmin edemezdi kimse sanki
Sadece satın almak ta değil monopolize etmek istemiş yani bunun tekel olarak kullanmak istemiş. Herif para kazanma derdinde tam bir çakal.

Özel firmalarada izin vermiyor zaten CDC denen boktan bir organizasyonu zengin yapma derdinde.

Bizim doktorun önerdiği maske geldi. Böyle bir şey. Yararlanmak isteyenlere duyurulur.

Peşinen söyleyim bir boka yaramıyor bile olabilir sadece doktor söyleyince aldık.

th1w92.jpg

8d4Xa0.jpg
Maskenin ön tarafına dokunmamak lazım ve sık sık yenisini kullanmak lazım yani 1 tane maske ile korunamazsın

Almanyada vaka sayısındaki artış hızı düşmüş diyolar, doğru mudur acep

Gecen haftanin basindan itibaren gecerli olan disari cikmama "tavsiyelerinin" bugünden itibaren daha fazla arttirilmis ve siki yönetime girmis olmasindan sonra sayilarin azalacagini düsünüyorum ben de ilerleyen günlerde.

Komple sokaga cikmama karari gelseydi daha hizli bir sekilde düserdi rakamlar ama bekleyip görecegiz artik.

Şimdi bi arkadaşla konuştum, yapı markette çalışıyor, dükkan yaşlı müşteri dolu, genç kimse yok diyor. Birşey aldıkları da yokmuş sadece bakınmaya geliyorlarmış. Sanki yaşlılara eve girme yasağı konulmuş, psikolojim bozuldu artık diyor.

Bizim insanımıza rica minnet, iyilikle bir şey yaptıramazsın. 15 gün dişimizi sıkacaz, yapacak bir şey kalmadı yasaklayıp geçmeleri lazım.

Mecburi hizmet sektörü dışındaki herkesin dışarı çıkması 15 gün yasaklanmalı. Hemen acil yapmazsak bu işin altından kalkamayacağız. Bir hafta sonra gelecek yasak da işe yaramayabilir, faturası da çok çok ağır olur.

dünya saglık örgütünün virüsle mücadele edecen ülkelere büyük para yardımları yapacagı haberi dogrumu ? yada şehir efsanesimi

Tüm seriyi izleyin.

Adam video da ne diyor.
Tarih her şeyi cevaplar!!!

Yakın tarihte çıkan salgınlar ve çocuk hastalıklarının aşısı bulundu.
Kim buldu? Virüsü ya da hastalığı çıkaranlar buldu.

Acaba kimden çıktı diye burada tartışırken, aşısını ilk kim piyasaya sürerse onlar yapmıştır dedim.

Bu konu da uzman değilim mağlesef ama okuduklarım dan size bahsedeyim.

Bir virüs veya hastalık üretip onun aşısını da üretebildiyseniz, bu bir business plan gibi bir şey dir.
İnsan hayatının bir önemi yoktur.
Çünkü insanlar onların gözünde zavallı ve onlara muhtaç müşterilerdir.
Bu virus ve akabinde satacağın kitler ve aşılar güç ve para demektir.

Güç ve para yanlış kişilerin elinde olursa, dünyada böyle vakalar sıkça görülür.

Bu virüsün nerede çıktığı da önemli değildir. Çünkü dünya o kadar küçük ki, burada geliştirdiğin virüsü 2 gün sonra dünyanın öbür ucunda yayabilirsin.

Bu virüsün doğal şartlarda meydana gelme olasılığı sıfıra yakın.

Gscimbom mobil

Bilim Kurulu toplantısı bitmiş.

Saat 19.00'da açıklama gelecek deniyor.

Sokağa çıkma yasağı mı gelecek acep?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 19.00'da açıklama yapacak.

Bilim Kurulu toplantısı bitmiş.

Saat 19.00'da açıklama gelecek deniyor.

Sokağa çıkma yasağı mı gelecek acep?

Tavsiye kararı çıkacağına eminim, zira son iki gündür tv'de konuşan tüm üyeler sokağa çıkma yasağını savunur görüş beyan ediyorlar. Evden çıkmayın tavsiyelerinin işe yaramadığını gördüler çünkü.

Sokağa çıkma yasağı falan olmaz bir süre daha diye düşünüyorum. 1-2 hafta sonra mecbur kalabiliriz ama.

Yakın tarihte çıkan salgınlar ve çocuk hastalıklarının aşısı bulundu.
Kim buldu? Virüsü ya da hastalığı çıkaranlar buldu.

Acaba kimden çıktı diye burada tartışırken, aşısını ilk kim piyasaya sürerse onlar yapmıştır dedim.

Bu konu da uzman değilim mağlesef ama okuduklarım dan size bahsedeyim.

Bir virüs veya hastalık üretip onun aşısını da üretebildiyseniz, bu bir business plan gibi bir şey dir.

sars ve mers icin asi bulunmadan kontrol altina aldilar
asinin da cikmasi bi ton zaman alacak o zamanda yasanan ekonomik sikintiya degecek bi plan mi dusunmek lazim

Sokağa çıkma yasağı falan olmaz bir süre daha diye düşünüyorum. 1-2 hafta sonra mecbur kalabiliriz ama.
1-2 hafta daha sokağa çıkma yasağı kararı alınmazsa, hastanelerde adam koyacak yer bulamayız. felaket hızlı yayılıyor bu virüs. derhal herkesin evine kapatılması lazım.

Izledim dun ozet gecersek.

Virüsü Fransız şirketin wuhanda geliştirdiği
Virüsün 2003 yılında üretildiği,
İçeriğinin sars + korona olduğu,
Yine aşısının ellerinde mevcut olduğu
2017 de Vietnam’da hastalarda uygulayıp başarı elde ettiklerini,
Bunu yapan firmanın sahibi Fransa sağlık bakanı olmuş 2017 de.
Aşı var para etsin diye milletin ölmesine göz yumuluyormus.
Satan firma Fransız firması olacak ve en önemlisi bunun Avrupa patent enstitüsünde numarasını paylaşıyor 2003 yılında virüsün ve aşısının patenti olduğu resmî dökümanlarda yazıyor 300 sayfa diyor .
Çocukları etkilenmemesinin sebebinin, aşının içeriğinin kızamık aşısına benzemesi olduğunu söylüyor coğu çocuğun bu aşıyı yaptırdığını belirtiyor.
Fransa diye lügatımızı değiştirebiliriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt