- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Beni buraya cıkarıp konusturan cumhurbaskani ve maliye bakanimiza tekrar tesekkur ederim demesini bekledim ha. O kdr cok tesekkur etti bu ikiliye bakan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet.Ciddi misin?
Yerli ne var da karşıyız diyen birisi gördün? Yerli diye yutturuyorlar sana. TOGG, Vestel falan bunlar yerli üretim mi yapıyorlar?Bugun asi bulundu dese yerli aşıya karsiyiz diyecek adamlar var burada
2012de öyle bir projeleri vardı.Evet.
Aselsan ve Baykar destekliyor.
@Keramettin TANRIVERDİ Biosys diye bir şirket galiba abi direkt Aselsan değil. Destekçi sanırım onlar
20 dakika boyunca çok iyiyiz harikayız her şey çok iyi gidiyor demesine gerek yok mesela . Bir olduk hep beraber savaştık muazzam ilerliyoruz demesine de gerek yok . Her gün yarın kit getiriyoruz çok test yapıcaz demesine de gerek yok . Demesinler yapsınlar . Gün sonu 15-20 bin test görelim mesela 10 gündür dediği gibi . Sınırsız kaynağımız var gibi sallamasyon şeyler söylemesin kimsenin sınırsız kaynağı yok herkes somut bir şey açıklıyor biz sınırsız kaynak açıklıyoruz .Neyini beğenmedin ne desin?
Evet.
Aselsan ve Baykar destekliyor.
@Keramettin TANRIVERDİ Biosys diye bir şirket galiba abi direkt Aselsan değil. Destekçi sanırım onlar
Daha önemlisi hepsinin alt hastalığı var dedi.Ölenlerin yaşları 61 yaş üstüymüş, 50-60 yaş arası da 2 kişi vefat etmiş.
ne sordular admirim?Bence iyi sorular geliyor.
Testler kime yapılıyor sorusu gelmemesi saçmalık ama o ayrı.