Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni buraya cıkarıp konusturan cumhurbaskani ve maliye bakanimiza tekrar tesekkur ederim demesini bekledim ha. O kdr cok tesekkur etti bu ikiliye bakan.

Yine bomboş konuştu bakan. Birçok kanal dayanamayıp yarıda bitirdi konuşmayı.

Evet.

Aselsan ve Baykar destekliyor.

@Keramettin TANRIVERDİ Biosys diye bir şirket galiba abi direkt Aselsan değil. Destekçi sanırım onlar
2012de öyle bir projeleri vardı.

Aselsan uzun süredir sağlık teknolojilerine girmek istiyordu bu süreç de bunun için itici güç olur. Bahsettiğin şirketi de ona bağlarlar Aspilsan vs tarzı.

Neyini beğenmedin ne desin?
20 dakika boyunca çok iyiyiz harikayız her şey çok iyi gidiyor demesine gerek yok mesela . Bir olduk hep beraber savaştık muazzam ilerliyoruz demesine de gerek yok . Her gün yarın kit getiriyoruz çok test yapıcaz demesine de gerek yok . Demesinler yapsınlar . Gün sonu 15-20 bin test görelim mesela 10 gündür dediği gibi . Sınırsız kaynağımız var gibi sallamasyon şeyler söylemesin kimsenin sınırsız kaynağı yok herkes somut bir şey açıklıyor biz sınırsız kaynak açıklıyoruz .

Herkes kendi ohalini ilan etsin gibi bir açıklama yapmasın mesela. Kendileri getirsin bu sokağa çıkma yasağını .İngiltere'de yaşlılar genelde karı koca beraber yaşar çocuklarından torunlarından uzaktır . Türkiye'de +65 çocuklarıyla torunlarıyla iç içedir . Salak salak +65 sokağa çıkmasın diyip onlara bile doğru düzgün yaptırım yapmamakla olmuyor bu iş . Kaldı ki çocukları torunları çıkıp yaşlılarla görüştükten sonra bir işe de yaramıyor yaramayacak. Üretim yerlerine el koyacağız gibi tehditler savuruyor ya mesela yüksek paralarla test yapan özel hastanelere de tehdit savursun ? Ah pardon kedisinin de özel hastaneler zinciri vardı ah yoksa Medicalpark da mi bu eşrafındı onu yapmaz işte . Bu uzar gider :)

Herkes kendi ohalini ilan edebilir devletin etmesine gerek yok diye açıklama yapılmış.İyi,işe giden insanların maaşlarını ödeyin insanlar gitmesin.Vatandaşla dalga geçer gibi açıklama yapıyolar kafayı yememek elde değil.

İlk defa beyni olan IQ seviyesi yüksek muhabirleri almışlar

Bundan önce gelen embesillerin soruları hastalar hangi şehirde seviyesiydi

Ölenlerin yaşları 61 yaş üstüymüş, 50-60 yaş arası da 2 kişi vefat etmiş.

Sağlık Bakanı devlet olarak salgının yayılması konusunda başarılıyız, diyor ya; devlet ciddiyeti diyor ya külliyen yalan.

Adam herkes kendi ohal’ini yaratsın. Evinizden odanızdan çıkmayın diyor ama insanları eve bağlayacak kararlar önlemler alınmıyor. Çok fazla insan işe gidiyor. Toplu taşımalar çalışıyor. Sorumsuz çomarları söylemiyorum bile.

Ayrıca maaş desteği çalışmaları tamamlandıktan sonra daha sert önlemler alınabilir diye tahmin ediyorum.

Çarşamba günü eğitim bilim kurulunda konuşulacakmış. Muhtemelen Nisan'da normale dönülecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt