- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
İyi de semptom olmadan da insanda virüs testi pozitif çıkabiliyormuş. Bu nasıl olacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ölümü bilmiyorum ama vaka sayısı daha fazla o çok açık. "Yüksek şüphe" diye bir tanı var, muhtemelen onların çoğu pozitif.Yalnız şöyle bir şey var.
Bugün dükkana gittim kısa süreliğine. Doktor geldi bizim kasada duran akrabanın kız arkadaşı. Anlattığına göre çok daha fazla hasta var ve daha fazla ölü var. Bugün paylaştığım ilaçları da söyledi hatta önlemlere ek olarak.
Ama yinede sağlık bakanına inanmak istiyorum.
İyi de semptom olmadan da insanda virüs testi pozitif çıkabiliyormuş. Bu nasıl olacak?
Allah yardımcın olsun.Sadece benim hastanemde iki coronalı hemşire var, kendim de enfeksiyonda 15 corona hastasıyla çalışıyorum. Nasip
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah sağlıklı şekilde atlatırsın.Sadece benim hastanemde iki coronalı hemşire var, kendim de enfeksiyonda 15 corona hastasıyla çalışıyorum. Nasip
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstifa eden hekimler varmış Çin'de olsa bu asarlardi o hekimleri
İstifa eden hekimler varmış Çin'de olsa bu asarlardi o hekimleri