- 19 Mart 2014
- 28.130
- 29.593
- 2.598
Saydıkları arasında kendisinin Üniversitesini saymadı.İmkansız.
Bu arada aşı çalışmasına Medipol Üni. de dahil mi acaba, bunu ciddi şekilde merak ediyorum.
Sağlık personellerinde de hasta varmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saydıkları arasında kendisinin Üniversitesini saymadı.İmkansız.
Bu arada aşı çalışmasına Medipol Üni. de dahil mi acaba, bunu ciddi şekilde merak ediyorum.
Sağlık personellerinde de hasta varmış.
Evet işte söylememesi direk dahil diye düşündürdü bana.Saydıkları arasında kendisinin Üniversitesini saymadı.
Şu açıdan bakıyorum. Eğer teknolojik birikim ve yetkinliği varsa dahil edilebilir. Ayrıca Medipol diğer hastahanelere nazaran oldukça gelişmiş bir teknolojiye sahip diye biliyorum.Evet işte söylememesi direk dahil diye düşündürdü bana.
hafta sonu bütün test sonuclari sisteme girilmiyomus demin aynisini bende düşündümHaydaaa
Almanya 2 gündür düşüşteydi 2500 sayısını geçmiyordu bugün yine 4000’e dayandı
Bu işin oluru bence şudur. Ülkeden birikimli kişileri toplarsın, 2 merkezde çalışırlar. 7 fazla.Şu açıdan bakıyorum. Eğer teknolojik birikim ve yetkinliği varsa dahil edilebilir. Ayrıca Medipol diğer hastahanelere nazaran oldukça gelişmiş bir teknolojiye sahip diye biliyorum.
Ortak diyorlar. Eğer KORONA aşısını bizim devlet bulursa ölene kadar Cumhurbaşkanına oy veririm. Açık ve net söylüyorum.Bu işin oluru bence şudur. Ülkeden birikimli kişileri toplarsın, 2 merkezde çalışırlar. 7 fazla.
Bu işin oluru bence şudur. Ülkeden birikimli kişileri toplarsın, 2 merkezde çalışırlar. 7 fazla.
Ortak diyorlar. Eğer KORONA aşısını bizim devlet bulursa ölene kadar Cumhurbaşkanına oy veririm. Açık ve net söylüyorum.
Bırak oy vermeyi göt veren olur.Ortak diyorlar. Eğer KORONA aşısını bizim devlet bulursa ölene kadar Cumhurbaşkanına oy veririm. Açık ve net söylüyorum.
herkes italya ispanya konuşuyor ama vaka sayisi amerikada müthiş hızlı artıyor