Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'da ölü sayısı 6000'i geçtı!

İtalya'da #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 602 kişi öldü, 4790 kişi enfekte oldu. Böylelikle İtalya'da toplam ölü sayısı 6078, vaka sayısı ise 63.928 oldu.

son dört güne göre vaka ve son üc güne göre ölü sayisi daha düsük Italyada

Ben aşı bulunsa da oy vermem yav ne alaka. Aşıyı bulan ekibi saat 9 da alkışlarım ama evet bunu yaparım

bilim kurulu üyesi kara: bilim kurulunun tüm tavsiyelerini bakanlık vakit kaybetmeden erkenden alıyor ve biz sokağa çıkma yasağı gerektiğini teklif etsek uygulamayacaklarını düşünmüyorum

bilim kurulunun yapısı nasıl arkadaşlar yani sen ben bizim oğlan mı yoksa kaliteli bir ekip mi
Daha fazla bilgisi olan varsa düzeltsin beni: İsmi geçenlerin hemen hemen hepsi salgın ve mikroorganizmalar hakkında uzman(profesör) insanlar.

Ortak diyorlar. Eğer KORONA aşısını bizim devlet bulursa ölene kadar Cumhurbaşkanına oy veririm. Açık ve net söylüyorum.
Korona aşısını bulmak değilki mesele, bu alanda en önemli husus test ve süredir yoksa aşı dediğinin amacı antikor mekanizmasını güçlendirmek.

En az yan etkili ve en güçlü antikoru üretmek mesele bu da ciddi test süresi gerektiriyor.

Üstüne maliyet/fiyat olayı da var.

Fransada bugün 671 vaka var ama ölü yok vay be

Evet çoğu bu dalda alanının en iyileri. Ek olarak diğer dallardan da görüş almak üzere proflar var
Tam kadroyu aradım bulamadım. Sadece ismi geçen insanları biliyorum. Eğer bulabilirsen tam kadroyu bakmak gerekir.

yani öyleyse kurul üyesi bakanlığın tedbirlerine kefil oluyor ve biz ne dersek ona uyuyorlar diyor canlı yayında
Umarım öyledir. Dediklerini harfiyen yapıyordur bakanlık ve devlet.

detayını bilmiyorum renktaş tvde öyle dedi

özellikle manhattandan giriş çıkış yasağı öncesi çıkanlar bütün abdye yayıldı filan dedi
Bazi eyaletlerde benzer bir durum ortaya cikabilir ama butun ulkeye yayilmaz. Cin gibi eyaletleri kapatirlar.

Bizde oyle bir sans yok en bastan oyle bir plan yoktu.

İrfan Değirmenci yaşlılara karşı tepki konusunda sağduyulu olmamız gerektiğini onların büyüğümüz olduğunu onların hayat tecrübesine ihtiyacımız olduğunu söyledi.

Bankta inatla oturan, muhabire küfür eden, çıkarım ben bana bir şey olmaz vs. vs. vs. diyen beyinsiz 65 yaş üstü çomarın tecrübesini ben ne yapayım! Bu zihniyetteki yaşlının topluma ne faydası olur!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt