- 19 Temmuz 2009
- 9.382
- 1.500
- 1.748
Keşke ilaç geldi demeseydi yarın yine dökülür millet sokağa nasıl olsa tedavi bulundu diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlaç çözüm değilki. Semptomları azaltıyor sadece, insanlara önce semptom giderici, antibiyotik ve aşı kavramlarının anlamını öğretmek lazım ama haklısın.Keşke ilaç geldi demeseydi yarın yine dökülür millet sokağa nasıl olsa tedavi bulundu diye
Çin mi saklamadı yapma pamir..Bakanlik su an sokaga cikma yasagi ilan etmemek icin verileri gizliyor isin ozeti bu
Cin virusu diyorsunuz ama cin bunu yapmadigi icin basarili oldu
millet için değil insanlık için yapılır sağlıkBu ülkede işini para için yapan çok parada önemli ama milleti için mantığıyla az sorsan hepsi vatan millet sakarya edebiyatı yapmıştır
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu mantık ile yarasayı da Allah vermedi mi?
Umre mevzusundan belliydi ulkenin tamamında olduğu.
Bugun itibariyle salgini onleme degil kontrollu sekilde yayilimini saglama yoluna girdik.Dün solunum cihazı üretmenin çok da zor bir şey olmadığını öğrendiğim yazmıştım, tabiki güzel gelişme ama üretim kapasitesi burada önemli olan nokta en büyük medikal üreticilerinden biri olan Almanya da bile kıtlık olduğu söyleniyor ki bu adamlar seneler içinde üretim hatlarını kusursazlaştırmış adamlar. Demek istediğim ovvv yerli cihaz üretiliyor kurtulduk gibi düşünmemek lazım. Hala tek çare salgının hızını düşük tutmak gerisi biraz boş ne yazık ki.
Ayda 2 bin maks sanırımDün solunum cihazı üretmenin çok da zor bir şey olmadığını öğrendiğim yazmıştım, tabiki güzel gelişme ama üretim kapasitesi burada önemli olan nokta en büyük medikal üreticilerinden biri olan Almanya da bile kıtlık olduğu söyleniyor ki bu adamlar seneler içinde üretim hatlarını kusursazlaştırmış adamlar. Demek istediğim ovvv yerli cihaz üretiliyor kurtulduk gibi düşünmemek lazım. Hala tek çare salgının hızını düşük tutmak gerisi biraz boş ne yazık ki.
bu umre ve yaşlı meselesi biraz diper olayları perdeledi sanki
kolay saldırılabilir şeyler oldular
tabiki ciddiyetsizlik var ama sadece bunlarla sınırlı değil
umreciler 20 bin civarı iken bu süreçte toplam yurtdışından gelen 300 bin civarı deniyor
merkez üslerinin çin ve avrupa olduğu düşünülürse ve tryr daha çok avrupadan giriş olduğu da düşünülürse diğerleri de umreciler kadar tehlikeliydi aslında
yaşlıların çıkması mevzusu da öyle oldu evet onlar risk grubunda çıkmamalılar ama aslında daha büyük risk kimi işi olduğu için zorunluluktan kimisi ise tamamen şeyinin keyfine dışarda dolaşam binlerce gençten kaynaklanıyor
bunlara pek birşey denmedi
Evet herkes 20 bin umreciyi hedef gösterirken virüsün daha cok oldugu yurtdısından gelenlere gram laf yok!! 20 bin nere 300 bin nerebu umre ve yaşlı meselesi biraz diper olayları perdeledi sanki
kolay saldırılabilir şeyler oldular
tabiki ciddiyetsizlik var ama sadece bunlarla sınırlı değil
umreciler 20 bin civarı iken bu süreçte toplam yurtdışından gelen 300 bin civarı deniyor
merkez üslerinin çin ve avrupa olduğu düşünülürse ve tryr daha çok avrupadan giriş olduğu da düşünülürse diğerleri de umreciler kadar tehlikeliydi aslında
yaşlıların çıkması mevzusu da öyle oldu evet onlar risk grubunda çıkmamalılar ama aslında daha büyük risk kimi işi olduğu için zorunluluktan kimisi ise tamamen şeyinin keyfine dışarda dolaşam binlerce gençten kaynaklanıyor
bunlara pek birşey denmedi
Haklısın.Zaten Umrecilerde suç yok lafım onlara değil.Ama ulkeye yayılmasında onlar etkili olmuştur.Atıyorum herhangi bir ufak şehirde yurtdısına gidip gelen çok kişi olmaz ama umreye giden çok vardır.