Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke ilaç geldi demeseydi yarın yine dökülür millet sokağa nasıl olsa tedavi bulundu diye

Tüm Türkiye'ye yayıldı ha

Keşke ilaç geldi demeseydi yarın yine dökülür millet sokağa nasıl olsa tedavi bulundu diye
İlaç çözüm değilki. Semptomları azaltıyor sadece, insanlara önce semptom giderici, antibiyotik ve aşı kavramlarının anlamını öğretmek lazım ama haklısın.

Umre mevzusundan belliydi ulkenin tamamında olduğu.

Dün solunum cihazı üretmenin çok da zor bir şey olmadığını öğrendiğim yazmıştım, tabiki güzel gelişme ama üretim kapasitesi burada önemli olan nokta en büyük medikal üreticilerinden biri olan Almanya da bile kıtlık olduğu söyleniyor ki bu adamlar seneler içinde üretim hatlarını kusursazlaştırmış adamlar. Demek istediğim ovvv yerli cihaz üretiliyor kurtulduk gibi düşünmemek lazım. Hala tek çare salgının hızını düşük tutmak gerisi biraz boş ne yazık ki.

Umre mevzusundan belliydi ulkenin tamamında olduğu.

bu umre ve yaşlı meselesi biraz diğer olayları perdeledi sanki

kolay saldırılabilir şeyler oldular

tabiki ciddiyetsizlik var ama sadece bunlarla sınırlı değil

umreciler 20 bin civarı iken bu süreçte toplam yurtdışından gelen 300 bin civarı deniyor

merkez üslerinin çin ve avrupa olduğu düşünülürse ve trye daha çok avrupadan giriş olduğu da düşünülürse diğerleri de umreciler kadar tehlikeliydi aslında

yaşlıların çıkması mevzusu da öyle oldu evet onlar risk grubunda çıkmamalılar ama aslında daha büyük risk kimi işi olduğu için zorunluluktan kimisi ise tamamen şeyinin keyfine dışarda dolaşan binlerce gençten kaynaklanıyor

bunlara pek birşey denmedi

Dün solunum cihazı üretmenin çok da zor bir şey olmadığını öğrendiğim yazmıştım, tabiki güzel gelişme ama üretim kapasitesi burada önemli olan nokta en büyük medikal üreticilerinden biri olan Almanya da bile kıtlık olduğu söyleniyor ki bu adamlar seneler içinde üretim hatlarını kusursazlaştırmış adamlar. Demek istediğim ovvv yerli cihaz üretiliyor kurtulduk gibi düşünmemek lazım. Hala tek çare salgının hızını düşük tutmak gerisi biraz boş ne yazık ki.
Bugun itibariyle salgini onleme degil kontrollu sekilde yayilimini saglama yoluna girdik.

Bu da surecin tahmin ettigimizden cok daha uzun olacagi anlamina geliyor. Bence bugun kirilma noktasi oldu.

Ayda 2 bin maks sanırım

Fena rakam değil

bu umre ve yaşlı meselesi biraz diper olayları perdeledi sanki

umreciler 20 bin civarı iken bu süreçte toplam yurtdışından gelen 300 bin civarı deniyor

merkez üslerinin çin ve avrupa olduğu düşünülürse ve tryr daha çok avrupadan giriş olduğu da düşünülürse diğerleri de umreciler kadar tehlikeliydi aslında

yaşlıların çıkması mevzusu da öyle oldu evet onlar risk grubunda çıkmamalılar ama aslında daha büyük risk kimi işi olduğu için zorunluluktan kimisi ise tamamen şeyinin keyfine dışarda dolaşam binlerce gençten kaynaklanıyor

Haklısın.Zaten Umrecilerde suç yok lafım onlara değil.Ama ulkeye yayılmasında onlar etkili olmuştur.Atıyorum herhangi bir ufak şehirde yurtdısına gidip gelen çok kişi olmaz ama umreye giden çok vardır.

bu umre ve yaşlı meselesi biraz diper olayları perdeledi sanki

merkez üslerinin çin ve avrupa olduğu düşünülürse ve tryr daha çok avrupadan giriş olduğu da düşünülürse diğerleri de umreciler kadar tehlikeliydi aslında

yaşlıların çıkması mevzusu da öyle oldu evet onlar risk grubunda çıkmamalılar ama aslında daha büyük risk kimi işi olduğu için zorunluluktan kimisi ise tamamen şeyinin keyfine dışarda dolaşam binlerce gençten kaynaklanıyor

Evet herkes 20 bin umreciyi hedef gösterirken virüsün daha cok oldugu yurtdısından gelenlere gram laf yok!! 20 bin nere 300 bin nere

Haklısın.Zaten Umrecilerde suç yok lafım onlara değil.Ama ulkeye yayılmasında onlar etkili olmuştur.Atıyorum herhangi bir ufak şehirde yurtdısına gidip gelen çok kişi olmaz ama umreye giden çok vardır.

evet küçük illerde umreci etkisi net daha fazladır

ist ankara izmir gibi yerlerde avrupa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt