Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devletin uçan kuştan haberi var korkak olmayın. İran Yahudi nüfusunun dünyada en fazla olduğu ülke güya abd israil e kafa tutuyorlar. İran azeri türkmenlerinin sürgün edilmesini amaçlıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Devletin uçan kuştan haberi var korkak olmayın. İran Yahudi nüfusunun dünyada en fazla olduğu ülke güya abd israil e kafa tutuyorlar. İran azeri türkmenlerinin sürgün edilmesini amaçlıyor.
La virüs bu virüs! ırk ayırmıyor senin gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu mesaji raporladim irkcilik olarak alinip ceza almazsa hicbir mesaj irkcilik degildir diye dusunuyorum gecenlerde seninle bu konuda konusmamiz oldugundan seni de etiketlemek istedim cunku raporlayinca ise yaramiyor genelde . @Keramettin TANRIVERDİ .

Çin sarayını basan genlerden ula bu virüs bu ne diyen genlere nasıl gelmişiz bence siz bir bakın kendinize

bu virusu hangi oç cıkardı acaba irana kadar gelmiş
kaç darbe deprem fln gördük yıkılmadık bu virus bizi oldururse kendisi için iyi olmaz

Pis herifler her boku yediler milyarlık nüfusları ile dünya'nın içine sıçacaklar.

Yarasa çorbası içen kafanıza sıçayım sizin

Bu ismaillerde bir sıkıntı var gibi...

Kamera haberini koydum sınır kapısındaki şaka bir yana önlemler tabii artırılabilir ama Pandemik bir vaka olduğu için bütün ülkeye giriş çıkışları kapatıp karantinaya almadığımız sürece virüsün girişini engellememiz imkansız. İran'dan girmese gürcistandan girer bulgaristandan girer vs. Zaten çoktan girmiştir kuluçka süresi, henüz tespit edilmemiş olması gibi sebeplerle farkında değiliz muhtelemen. Ölen bile vardır belki.

Çindeki vaka sayısı özellikle virüsün çıktığı Hubei bölgesinde ivmesini kaybetti her gün tedavi olanlar artıyor ancak milyonlarca insanın karantina altında olduğunu hatırlatalım. O insanlar günlük yaşamlarına devam etseydiler şu an elimizde milyon vak'a on binlerce ölü olabilirdi. Karantina ne ekonomik ne de sosyal açıdan uzun süre sürdürülemez dolayısıyla bir an önce çaresinin bulunması lazım.

Nisan-Mayıs arası aşısının bulunacağını düşünüyorum. O zamana kadar ölenler aynı geçmiş yıllarda olduğu gibi pis pisine ölmüş olacak. Gerçi allahın vardır bildiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt