Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Onların Coronası varsa bizim Allah'ımız var'' sözlerini yakında duyacak gibiyiz.

Kelle paça ve sirke önermiş sevgili hocamız Canan Karatay

Kelle paçaya yüklenebiliriz

Herkesle öpüşmeyin, herkesle tokalaşmayın, herkesle sevişmeyin, elleriniz sık sık sabunla iyice ova ova yıkayın.​

Dut pekmezi, kelle paça yiyin. Bol bol dua edin. Evinizi baştan aşağı sirkeletin. Virüsten koruyan muskalar koyun. Bir şeycecik kalmaz Allah'ın izniylen

Tekbirrr

Italya'ya da gelmiş maçlar iptal.

Van ticaret odası başkanına bak sen hele. Cebine birkaç yüz dolar girecek diye sınırlar kapatılmasın istiyormuş. Böyle insanlık, haysiyet düşmanlarının yakalanıp içeriye alınması lazım. Hiçbir insan sağlığı sizin cebinize girecek paradan önemli değil it oğulları. Bir de Akp'nin Van belediye başkanı adayıymış hiç şaşırmadım. Bu tür karaktersizler genelde Akp'den çıkıyor.

Bizdeki sarılarak koldan bacaktan zorla çekerek öpüşme ve tokalaşma adetini düşünürsek ve suriyelilerin ülke topraklarında oradan oraya dolaşım hızını da eklersek bu virüsün en hızlı yayılacağı ülke olma potansiyelimiz yüksek.

Devletin uçan kuştan haberi var korkak olmayın. İran Yahudi nüfusunun dünyada en fazla olduğu ülke güya abd israil e kafa tutuyorlar. İran azeri türkmenlerinin sürgün edilmesini amaçlıyor.
Dünyanın en ama en kısa fıkrası guinness'e senin adına başvurdum ödülün yakında eline ulaşır.

Daha gecen burada isid üst düzey militanı yakalandı aylardır herif içeride sessiz serdasiz çalışıyormuş.

Stoklarimizi yapalim
Antibakteriyel El Temizleme Jeli Parfümsüz 50 ml Tüp

Şunlardan almak lazım hem yerli üretim hem küçük hem ucuz. Durulanmasına gerek yokmuş. Geçen hafta baktım 5 liraydı şimdi 6 liraya çıkmış. Ben şimdi bir tane sipariş ettim memnum kalırsam baya bi stoklarım herhalde.

En çok zarar gören yaş grubunun 0-5 yaş arası bebekler ve 80 yaş üstü hastalar olduğu görülüyor. Hasta olmadığınız sürece maskenin pek getirisi yok, hasta olunca da etrafa yaymamak için faydalı. Antibakteriyellerin de etkisi yok çünkü virüs salgını. Yapılacak en temiz iş mümkün mertebe eli, vücudu, ağzı-burnu yıkamak ve buna rağmen ufak bir hastalık emaresinde hastaneden kaçmayıp kendini geçtim, yanında yöresindeki sevdiklerine zarar vermemek için kontrol altına girmek. Bu hükümet döneminde ülkeye dair içimde her şeyiyle bitmeyen bir şey varsa o da Türk doktorlarına ve hastanelerine olan itimadımdır. Her konuda muadillerimizin, en azından kafamızdaki kıyaslamalarımızın katbekat gerisinde de olsak sağlık sektöründe iş ahlakı yüksek doktor ve sağlık personellerimizin sağolsun hala bir seviyenin üstünde olduğumuzu unutmamak lazım. O yüzden doktordan da, hastaneden de kaçmayın. Buna mecbur kalmak istemiyorsanız hastalıktan kaçın. Haritada çok uzak görüren, halbuki sınırlarımızın sadece 2 ülkeyle ayrıldığı Çin'de bu hastalık 1.5 ay önce emarelerini gösterdiğinde en azından zaiyatı en az indirgeyecek önlemler almak atla deve değildi ama bundan kısa süre sonra bizim de şifayı bekleyen, hastalıkla mücadele eden grubun içinde olacağımız aşikar. Devletin size göstermediği ehemmiyeti siz kendinize gösterin ve en azından bu hastalığa kendi elinizle teslim olmamak için bütün önlemleri azami ölçüde uygulayın.

Başlığın wuhan virusunde ortadoğu virusu adına evrimesine son 1 ay

Elimizi sik sik yikayalim

Agzimiza burnumuza ve gozlerimize temas etmeyelim

Bu mesaji raporladim irkcilik olarak alinip ceza almazsa hicbir mesaj irkcilik degildir diye dusunuyorum gecenlerde seninle bu konuda konusmamiz oldugundan seni de etiketlemek istedim cunku raporlayinca ise yaramiyor genelde . @Keramettin TANRIVERDİ .

Onlar örtülü soykırım yapsın reportladım reportla çokta umrumda Suriye’de Irak’ta öldürülenlerin kaçanların çoğu Türkmen. Sıra İran'a geldi. Virüsü bahane ederek onları gönderecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt