- 12 Ocak 2013
- 50.633
- 59.911
- 4.323
''Onların Coronası varsa bizim Allah'ımız var'' sözlerini yakında duyacak gibiyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dileğim var, mutlu ol yeter!Dut pekmezi, kelle paça yiyin. Bol bol dua edin. Evinizi baştan aşağı sirkeletin. Virüsten koruyan muskalar koyun. Bir şeycecik kalmaz Allah'ın izniylen
Tekbirrr
herkesle sevişirim erkek kız fark etmezHerkesle öpüşmeyin, herkesle tokalaşmayın, herkesle sevişmeyin, elleriniz sık sık sabunla iyice ova ova yıkayın.
Dünyanın en ama en kısa fıkrası guinness'e senin adına başvurdum ödülün yakında eline ulaşır.Devletin uçan kuştan haberi var korkak olmayın. İran Yahudi nüfusunun dünyada en fazla olduğu ülke güya abd israil e kafa tutuyorlar. İran azeri türkmenlerinin sürgün edilmesini amaçlıyor.
Antibakteriyel El Temizleme Jeli Parfümsüz 50 ml Tüp![]()
Medikal Malzemeler ve Fiyatları - n11.com
Medikal Malzemeler ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Medikal Malzemeler modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Stoklarimizi yapalim
Benim dediğimden al bir püskürtmeli şişeye koy yaninda gezdir. Yaklaşık 3 senede yaptığım eylemAntibakteriyel El Temizleme Jeli Parfümsüz 50 ml Tüp
Şunlardan almak lazım hem yerli üretim hem küçük hem ucuz. Durulanmasına gerek yokmuş. Geçen hafta baktım 5 liraydı şimdi 6 liraya çıkmış. Ben şimdi bir tane sipariş ettim memnum kalırsam baya bi stoklarım herhalde.
bence gec oldu görecez bakalımTürkiye İran sınırı kapatıldı!
Bencesi yok zaten ilk gün sağlık kurulları bu öneride bulundu her makama.bence gec oldu görecez bakalım
Bu mesaji raporladim irkcilik olarak alinip ceza almazsa hicbir mesaj irkcilik degildir diye dusunuyorum gecenlerde seninle bu konuda konusmamiz oldugundan seni de etiketlemek istedim cunku raporlayinca ise yaramiyor genelde . @Keramettin TANRIVERDİ .