Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wuhan kentindeki hayvan pazarından yayılmış virüs. Otu boku her önüne geleni yersen olacağı budur.

Modifiye olmuş nezle virüsü gibi bir şeymiş sanırım. Öldürücü olmasının nedeni akciğerlere inmesiymiş. Yazık oldu, binlerce masum can verecek.
Hiç şaşırmadım üstat haberim yokken de benzer minvalde yazdım o kadar tembeller ki pişirmeye bile mecalleri yok çiğ yemek ne demek hele ki haşerat sürüngen fare filan

Yok üstat pislik içindeler allah yüzlerine bakıyor

Harbiden nasıl mideleri kaldırıyor anlamıyorum. Böceğe neyse diyebilirim vücutlarında ciddi oranda protein var ve iyi bir besin kaynağı olabilir ama bu kadar gıda ürünü varken böceği geçtim yarasaya, köpeğe, kurbağaya düşecek ne var. Nüfus kalabalığıysa sorun pek çok çözüm üretilebilir. Çözemedim valla bu Çinlileri reis. Mete Han zamanında vergiye bağlamak yerine soyunu çürütmeliymiş bunların.

Sultanahmetteyim çekik gözlü nüfusu bir hayli yoğun konya maçında terim hocamıza sallamazsam virüsü kapmisim demektir
erken semptomlardan birisi impotans yani malafatın duraklama dönemine girmesi.

ilerlediğinde apoptoza gidip düşüyormuş.göbekten işemek zorunda kalıyormuş hastalar.

Yaptıkları zulmün, işkencenin, kafa tascılığın, türk düşmanlığının bir bedeli elbet olacaktı. İnsanlık ve ülkeler müdahale etmedi ama allah belalarını veriyor.

Harbiden nasıl mideleri kaldırıyor anlamıyorum. Böceğe neyse diyebilirim vücutlarında ciddi oranda protein var ve iyi bir besin kaynağı olabilir ama bu kadar gıda ürünü varken böceği geçtim yarasaya, köpeğe, kurbağaya düşecek ne var. Nüfus kalabalığıysa sorun pek çok çözüm üretilebilir. Çözemedim valla bu Çinlileri reis. Mete Han zamanında vergiye bağlamak yerine soyunu çürütmeliymiş bunların.
Aynen üstat Türk düşmanlıklarını Uygur mezalimini geçerek yazıyorum ahlakları böyle nüfusla alakası yok Hindistan da kalabalık böyle bir şey yok yahut yoğunluk olarak bildiğim Bangladeş daha yoğun orada da yok böyle şeyler Çin ve Çinhindi bin arkaik mutfak ve hijyen kültürü evlerini de temizleyemiyorlar üstlerini de esansı binlerce sene önce boşuna keşfetmemişler

Aynen üstat Türk düşmanlıklarını Uygur mezalimini geçerek yazıyorum ahlakları böyle nüfusla alakası yok Hindistan da kalabalık böyle bir şey yok yahut yoğunluk olarak bildiğim Bangladeş daha yoğun orada da yok böyle şeyler Çin ve Çinhindi bin arkaik mutfak ve hijyen kültürü evlerini de temizleyemiyorlar üstlerini de esansı binlerce sene önce boşuna keşfetmemişler

Hindistan'da aynı bok aslında ama onlarda yemek yerine hijyende sıfır ama bunlara göre altın tepsi konumundalar. Bunlar gerçekten pislik sadece yiyecek açısından değil kişisel beden temizliği falan. Soyları tükensin diyeceğim de hızla artıyor yavşaklar.

Bu virusun yarasalardan insanlara gectigi soyleniyor. Malum, Cin'de yarasa corbasi baya yaygin ve yarasalar tam bir virus tasima araci.
Deneme olayi gibi durmuyor. Sehir karantinaya alinmis. Marketler yagmalanmis...

İgrenc mahlukatlar canli fare yavrusu, yarasa corbasi filan ne bok bulurlarsa yiyorlar...

Yaptıkları zulmün, işkencenin, kafa tascılığın, türk düşmanlığının bir bedeli elbet olacaktı. İnsanlık ve ülkeler müdahale etmedi ama allah belalarını veriyor.

Peki bunu savunanlar??? CHP AKP HDP vatan partisi hiçbir konuda anlaşamaz ama hepsi Çin dostu yahu hdp bölücü teknik olarak Sincan’ı desteklemesi lazım ama yok nasıl bir kinse onlar da çini tutuyor mazlumun yanında kimse yok tıpkı Çeçenler gibi orada da tüm partiler Rus yanlısı

Ayrıca Çin dünya genelinde tabiat düşmanı küresel ısınma diyen riyakarlar neden Çin’e ses etmez onlar başka gezegende mi??? Valla Trump haklı yine seçilecek ve içlerinden geçecek liboşların üstelik Çin’in komünist olması lazım 🤣300 400 milyon zengin geri kalan aç bu kadar gelir adaletsizliği dünyanın başka bir yerinde yok

Hindistan'da aynı bok aslında ama onlarda yemek yerine hijyende sıfır ama bunlara göre altın tepsi konumundalar. Bunlar gerçekten pislik sadece yiyecek açısından değil kişisel beden temizliği falan. Soyları tükensin diyeceğim de hızla artıyor yavşaklar.

Tek çocuk politikası yavaşlattı nüfus yaşlanıyor orada bile bu ahlaksızlarını yaptılar hep erkek çocuğu doğurdular kürtaj yasak olmasına rağmen şimdi de evlenilecek kız yok belli yaş gruplarında

evet yapılanların bir bedeli olacak
onun için hala amerika en başta değil mi
onun için hala sömürü devam ediyor değil mi?

boş laf salatası yapmaktan başka bir işiniz yok

Hastalıktan ölen sıradan insanlar, çoluk çocukla Uygurlara edilen zulmün, Çin'in sisteminin, politikasının vs ne alakası var? İlahi adalet bu şekilde mi işliyor tam olarak hakim değilim de bir kaç sorum olacaktı ona göre.
İlahi adalet mi demişim fark etmedim üstat sebep kültürleri dedim bir de buna rağmen çok seviliyorlar üstelik Türkiye’de de halbuki tersi olması lazım minvalindeki yazdım dediğin gibi bir şey demedim üstat hürmetler

Ayrıca onlar çoluk çocuğa acımıyorlar kültürleri gereği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt