Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Limonlu yarasa çorbası yemeyen de ne biliyim
454117_1.jpg

çin devlet başkanı şi cinping corona virüsü salgını ile ilgili yaptığı açıklamada, "çok ciddi bir durum ile karşı karşıyayız" dedi. yerel haber ajansları wuhan'da virüs tedavisi ile ilgili çalışan bir doktorun hayatını kaybettiği aktarırken hong kong özel idare bölgesi ise salgına karşı acil durum ilan etti.

Türk işi felaket teorisi kıvamında bir soru sorsam Çin bilerek böyle bir şeyi tetiklemiş olabilir mi? Şu veya bu amaçla?

bir doktor grubunda orda çalışan bir hekim tarafından söylendiği iddia edilen ölenlerin onbinleri bulduğu ve durumun saklandığı mesajını dinledim.

salgının başlangıcı olarak yetkililer orjini bir su birikintisindeki yılanların tüketilmesine bağlanıyormuş ve biyolojik savaş şüphesi uyandıran artıklar keşfetmişler.

bana pek inandırıcı gelmedi.

bir doktor grubunda orda çalışan bir hekim tarafından söylendiği iddia edilen ölenlerin onbinleri bulduğu ve durumun saklandığı mesajını dinledim.

salgının başlangıcı olarak yetkililer orjini bir su birikintisindeki yılanların tüketilmesine bağlanıyormuş ve biyolojik savaş şüphesi uyandıran artıklar keşfetmişler.

bana pek inandırıcı gelmedi.
Bana da gelmedi abi dinledim az önce. Doktormuş, doktorasını mı ne yapıyormuş adamın oğlu orada. Yok füze artıkları bulmuşlar falan filanda, dünya bilmiyor elin oğlu füze artıklarını biliyor. Dedim vay anasını be

Ne midesiz bir millet lan bunlar. Allah belasını versin bunların azalarak bitsinler.

yurtdışında çeşitli vesilelerle yaşıyorum yıllardır

türkiyede olup da türk mutfağından başka mutfaklara ilgi duyanlar kadar şovmen çok az insan türü görmüşümdür

dünyanın en harika yemek kültürüne sahipsin ama instant noodle big mac filan kovalıyorsun

illa yiyeceksen git yunan mutfağından ye, ermeni mutfağı ye, lübnan mutfağı ye

akdeniz kültürü = medeniyet

şaşmayın bundan
Ve tüm dünya da Türk mutfağına hayran cidden ki bizim Türkler de Türk mutfağının üçte birini ancak biliyor ve beşte birini ancak yiyordur aklı olda bu sonradan görme liboşların hiç kadınpazarı dururken Etiler’de asgari ücrete yemek yerler mi???

Ve tüm dünya da Türk mutfağına hayran cidden ki bizim Türkler de Türk mutfağının üçte birini ancak biliyor ve beşte birini ancak yiyordur aklı olda bu sonradan görme liboşların hiç kadınpazarı dururken Etiler’de asgari ücrete yemek yerler mi???

liberallere laf etmeyelim

Nüfus kontrol iddiaları baya saçma, milyonlar seviyesinde ölüm olması gerekiyor bunun için, o çapta bir salgının kontrol altında tutulmasının imkansız olduğunu salgının bütün dünyaya yayılacağını düşünememişler, sosyal medyada bir kaç adam da bunu deşifre etmiş. (!) :crushed:

Nüfus kontrol iddiaları baya saçma, milyonlar seviyesinde ölüm olması gerekiyor bunun için, o çapta bir salgının kontrol altında tutulmasının imkansız olduğunu salgının bütün dünyaya yayılacağını düşünememişler, sosyal medyada bir kaç adam da bunu deşifre etmiş. (!) :crushed:
Hep amariganya Trump yapıyor süzer güç çin hon konğ yüzünden 🤮

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt