Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi komplocular göreve

Hadi komplocular göreve

Çin baktı savaşlarla, ticaretlerle diğer ülkelerle rekabet edemeyeceğiz bir virüs ürettiler. Bu virüsün laboratuvar ortamında üretildiği çok belli. Zaten bu yönde çeşitli iddialar ve kanıtlar var. Bu virüs sayesinde diğer ülkelere vatandaşlarını yollayıp onları imha etmenin ve kaosa sürüklemenin planlamasını yapmışlar. ABD'den Beyaz Rusya'ya, Fransa'dan, Kore'ye kadar bu virüsün yayıldığı ortaya çıktı. Çin'in kaybedeceği bir şey yok. 1,5 milyar nüfusuyla dünyanın açık ara en kalabalık ülkeler. Yani 10 bin kişi ölse hatta 100 bin kişi bile ölse onlar için koymaz. Ancak başka ülkelere bu virüsü vatandaşları sayesinde götürerek harika bir taktiği uyguluyorlar. Onları füzelerle, ekonomik sebeplerle değil virüsle yok etmek.

KOMPLO 1

Çin baktı savaşlarla, ticaretlerle diğer ülkelerle rekabet edemeyeceğiz bir virüs ürettiler. Bu virüsün laboratuvar ortamında üretildiği çok belli. Zaten bu yönde çeşitli iddialar ve kanıtlar var. Bu virüs sayesinde diğer ülkelere vatandaşlarını yollayıp onları imha etmenin ve kaosa sürüklemenin planlamasını yapmışlar. ABD'den Beyaz Rusya'ya, Fransa'dan, Kore'ye kadar bu virüsün yayıldığı ortaya çıktı. Çin'in kaybedeceği bir şey yok. 1,5 milyar nüfusuyla dünyanın açık ara en kalabalık ülkeler. Yani 10 bin kişi ölse hatta 100 bin kişi bile ölse onlar için koymaz. Ancak başka ülkelere bu virüsü vatandaşları sayesinde götürerek harika bir taktiği uyguluyorlar. Onları füzelerle, ekonomik sebeplerle değil virüsle yok etmek.

KOMPLO 1
Aynen reis haklısın :D

Demin mac aninda inanilmaz atesim cikti. Zaten bogazim agriyor, vucudum ezilmis gibi. 19:50 20:35 kendimden geciyor gibiydim, maca baktim ama kafa dumanli sekilde baktim. Ilk defa bu kadar ateslendigimi hatirliyorum ama 2 tane ates dusurucu alinca atesim gecti.

Insanligin bu kadar dusmedigini umut ederek komplolara inanmiyorum.

Suclu bu mu degil mi karar verelim lutfen
Ekli dosyayı görüntüle 70517
7172N-YARRAH_CAT_CHEW_STICKS_FISH-4.png

Demin mac aninda inanilmaz atesim cikti. Zaten bogazim agriyor, vucudum ezilmis gibi. 19:50 20:35 kendimden geciyor gibiydim, maca baktim ama kafa dumanli sekilde baktim. Ilk defa bu kadar ateslendigimi hatirliyorum ama 2 tane ates dusurucu alinca atesim gecti.
Bugün cidden ben de böyleydim renktaşım. Bir halsizlik vardı üzerimde. Banyo yaptıktan sonra dışarı çıktım, soğuk yedim ondan mı bilmiyorum çünkü sinüzit var bende. Ama salgından da şüphelenmedim değil. Halen ateşim var düşmedi.

Nüfus kontrol iddiaları baya saçma, milyonlar seviyesinde ölüm olması gerekiyor bunun için, o çapta bir salgının kontrol altında tutulmasının imkansız olduğunu salgının bütün dünyaya yayılacağını düşünememişler, sosyal medyada bir kaç adam da bunu deşifre etmiş. (!) :crushed:
en akıllı iddia biyolojik silah kurumunun bu kentte(wuhan) olması

komplo falan dalga geçiyorsunuz da laboratuvar virüsü olduğu belli yani durdurulamıyor, belirtileri gizleniyor adamlar şehri yok etme eylemi dahil bütün hazırlıklar yapmışlar. Tedavi edecek doktorlar bile hastalığa yakalanmış bir şehir bir virüs nedeniyle kaos yaşıyor mantıklı geliyor mu?
Hastalığın patlak verdiği bölgede bio laboatuvar var.
Hayır afrika'nın bir köyünden çıkmadı bildiğin pislik körükleyen heriflerin ülkesinden çıktı.
Nüfusları olmuş dünyanın yarısı.

O saçma salak çorba (yarasa çorbası) olayı hikaye çıktı diye biliyorum, sonra yılan ile ilgili bir şeyden şüphelendiler o da değilmiş büyük ihtimalle şu an kaynağın ne olduğu bilinmiyor zaten bilinseymiş çalışmalar hızlanırmış, neyse işte böyleymiş yani sanki çok biliyormuşum gibi uzatmayayım herkesin ulaşabildiği ve okuyabildiği haber makalelerini burada tekrar etmemin anlamı yok.

O saçma salak çorba olayı hikaye çıktı diye biliyorum, sonra yılan ile ilgili bir şeyden şüphelendiler o da değilmiş büyük ihtimalle şu an kaynağın ne olduğu bilinmiyor zaten bilinseymiş çalışmalar hızlanırmış, neyse işte böyleymiş yani sanki çok biliyormuşum gibi uzatmayayım herkesin ulaşabildiği ve okuyabildiği haber makalelerini burada tekrar etmemin anlamı yok.
Bizde çıksa kesin eşekler derdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt