Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çin baktı savaşlarla, ticaretlerle diğer ülkelerle rekabet edemeyeceğiz bir virüs ürettiler. Bu virüsün laboratuvar ortamında üretildiği çok belli. Zaten bu yönde çeşitli iddialar ve kanıtlar var. Bu virüs sayesinde diğer ülkelere vatandaşlarını yollayıp onları imha etmenin ve kaosa sürüklemenin planlamasını yapmışlar. ABD'den Beyaz Rusya'ya, Fransa'dan, Kore'ye kadar bu virüsün yayıldığı ortaya çıktı. Çin'in kaybedeceği bir şey yok. 1,5 milyar nüfusuyla dünyanın açık ara en kalabalık ülkeler. Yani 10 bin kişi ölse hatta 100 bin kişi bile ölse onlar için koymaz. Ancak başka ülkelere bu virüsü vatandaşları sayesinde götürerek harika bir taktiği uyguluyorlar. Onları füzelerle, ekonomik sebeplerle değil virüsle yok etmek.Hadi komplocular göreve
![]()
'Corona virüsü' şüphesiyle karantinaya alınmıştı! Valilikten açıklama
'Corona virüsü' olabileceği şüphesi üzerine özel oda hazırlanarak karantina altına alınan Çinli turiste, vertigo (baş dönmesi, denge hissi kaybı) teşhisi konulduğu açıklandı. Konya Valiliği tarafından hastanın tanıyla ilgili tedavilerinin ve izlemin devam ettiği duyuruldu.www.sozcu.com.tr
Aynen reis haklısınÇin baktı savaşlarla, ticaretlerle diğer ülkelerle rekabet edemeyeceğiz bir virüs ürettiler. Bu virüsün laboratuvar ortamında üretildiği çok belli. Zaten bu yönde çeşitli iddialar ve kanıtlar var. Bu virüs sayesinde diğer ülkelere vatandaşlarını yollayıp onları imha etmenin ve kaosa sürüklemenin planlamasını yapmışlar. ABD'den Beyaz Rusya'ya, Fransa'dan, Kore'ye kadar bu virüsün yayıldığı ortaya çıktı. Çin'in kaybedeceği bir şey yok. 1,5 milyar nüfusuyla dünyanın açık ara en kalabalık ülkeler. Yani 10 bin kişi ölse hatta 100 bin kişi bile ölse onlar için koymaz. Ancak başka ülkelere bu virüsü vatandaşları sayesinde götürerek harika bir taktiği uyguluyorlar. Onları füzelerle, ekonomik sebeplerle değil virüsle yok etmek.
KOMPLO 1
@Ünsal VardarHadi komplocular göreve
![]()
'Corona virüsü' şüphesiyle karantinaya alınmıştı! Valilikten açıklama
'Corona virüsü' olabileceği şüphesi üzerine özel oda hazırlanarak karantina altına alınan Çinli turiste, vertigo (baş dönmesi, denge hissi kaybı) teşhisi konulduğu açıklandı. Konya Valiliği tarafından hastanın tanıyla ilgili tedavilerinin ve izlemin devam ettiği duyuruldu.www.sozcu.com.tr
Bulaşmış mıdır dersin ona amirim? Virüsün Konya versiyonu kendisi olabilir.
Suclu bu mu degil mi karar verelim lutfen
Ekli dosyayı görüntüle 70517
Bugün cidden ben de böyleydim renktaşım. Bir halsizlik vardı üzerimde. Banyo yaptıktan sonra dışarı çıktım, soğuk yedim ondan mı bilmiyorum çünkü sinüzit var bende. Ama salgından da şüphelenmedim değil. Halen ateşim var düşmedi.Demin mac aninda inanilmaz atesim cikti. Zaten bogazim agriyor, vucudum ezilmis gibi. 19:50 20:35 kendimden geciyor gibiydim, maca baktim ama kafa dumanli sekilde baktim. Ilk defa bu kadar ateslendigimi hatirliyorum ama 2 tane ates dusurucu alinca atesim gecti.
Her şey olabilir güvenmiyorumBulaşmış mıdır dersin ona amirim? Virüsün Konya versiyonu kendisi olabilir.
en akıllı iddia biyolojik silah kurumunun bu kentte(wuhan) olmasıNüfus kontrol iddiaları baya saçma, milyonlar seviyesinde ölüm olması gerekiyor bunun için, o çapta bir salgının kontrol altında tutulmasının imkansız olduğunu salgının bütün dünyaya yayılacağını düşünememişler, sosyal medyada bir kaç adam da bunu deşifre etmiş. (!)![]()
Lan bana da seni şaaparım diyip diyip duruyordu. Bulaştırmaya niyetli herhalde çin ajanı şerroVirüslü @Ünsal Vardar
Sabah yalarım filan diyordu
@Emrah Yıldırım amirim, yeterli kanıtlar var. @Ünsal Vardar ile ilgilenelim.Lan bana da seni şaaparım diyip diyip duruyordu. Bulaştırmaya niyetli herhalde çin ajanı şerro
Doğru mu lan @Ünsal Vardar@Emrah Yıldırım amirim, yeterli kanıtlar var. @Ünsal Vardar ile ilgilenelim.
Bizde çıksa kesin eşekler derdim.O saçma salak çorba olayı hikaye çıktı diye biliyorum, sonra yılan ile ilgili bir şeyden şüphelendiler o da değilmiş büyük ihtimalle şu an kaynağın ne olduğu bilinmiyor zaten bilinseymiş çalışmalar hızlanırmış, neyse işte böyleymiş yani sanki çok biliyormuşum gibi uzatmayayım herkesin ulaşabildiği ve okuyabildiği haber makalelerini burada tekrar etmemin anlamı yok.
ovvv çok ince.Bizde çıksa kesin eşekler derdim.