Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin devlet başkanının olayı kabul etmiş olması hatta "Durum çok ciddi" açıklaması yapması açıkçası beni tedirgin etti. Rejimden dolayı bu tarz mevzuları örtbas etme eğilimi olduğunu lakin burada açık açık kabul edişin, mevcut vaziyetin bilinenden çok daha vahim olduğunu gösterdiğine dair genel bir kanı var gibi. Sosyal medyada dolanan görüntülerde rahatsız edici.
Kağıttan kaplan pardon ejderhanın hikayesi buraya kadar yıllarca komünist geçinip zengin bir zümre yaratmak için yüz milyonlarca insanın kanına girdiler emeklerini sömürüp dünyanın dört bir yanında insanları işsiz bıraktılar kendilerinden olmayan herkesi bilassa bizi yok etmeye çalıştılar bunlar daha iyi günleri allah vurmadı daha

Kağıttan kaplan pardon ejderhanın hikayesi buraya kadar yıllarca komünist geçinip zengin bir zümre yaratmak için yüz milyonlarca insanın kanına girdiler emeklerini sömürüp dünyanın dört bir yanında insanları işsiz bıraktılar kendilerinden olmayan herkesi bilassa bizi yok etmeye çalıştılar bunlar daha iyi günleri allah vurmadı daha
Arada bize de sıyırtacak gibi üstat.

Bir şey olmaz karantinaya alsınlar fare yiyicilerini bir şey olmaz sıfır insanlık var kimse kimseye yardım etmiyor bu kadar bencil bir millet olamaz
Bizim ülkede de pek benzer bir durum yok üstat yardım etme konusunda.
Beyaz türkler, yobazlar diye uzar bu liste.

Eşek mi kaldı üstat her sene TSK katır ihalesi açar resmi gazetede yayınlanır kimse bilmez ihaleye katılım bile yok artık bunlar kendi insanımızı sşağılamak için uydurulmuş menkıbeler
Yok be. Çalıştığım iş yerinde ballandıra ballandıra anlatanları mevcut bu iğrenç hadiseyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt