Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.735
- 94.848
- 4.978
öyle hissettimNiye ki ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle hissettimNiye ki ?
Adam vertigo çıkmış yav ben de okumadım bile senin yüzündenNeferimiz var orada bizim
Kadın vertigoymuş işte zaten semptomlar bire bir tutuyor ateşi de yokmuş, corona morona değilmiş yani. Hislerin yanlış alarm vermiş gibiöyle hissettim
Tırsıyorum. Zombi gibi titreye titreye göçüp gitmekten.Kadın vertigoymuş işte zaten semptomlar bire bir tutuyor ateşi de yokmuş, corona morona değilmiş yani. Hislerin yanlış alarm vermiş gibi![]()
Kağıttan kaplan pardon ejderhanın hikayesi buraya kadar yıllarca komünist geçinip zengin bir zümre yaratmak için yüz milyonlarca insanın kanına girdiler emeklerini sömürüp dünyanın dört bir yanında insanları işsiz bıraktılar kendilerinden olmayan herkesi bilassa bizi yok etmeye çalıştılar bunlar daha iyi günleri allah vurmadı dahaÇin devlet başkanının olayı kabul etmiş olması hatta "Durum çok ciddi" açıklaması yapması açıkçası beni tedirgin etti. Rejimden dolayı bu tarz mevzuları örtbas etme eğilimi olduğunu lakin burada açık açık kabul edişin, mevcut vaziyetin bilinenden çok daha vahim olduğunu gösterdiğine dair genel bir kanı var gibi. Sosyal medyada dolanan görüntülerde rahatsız edici.
Arada bize de sıyırtacak gibi üstat.Kağıttan kaplan pardon ejderhanın hikayesi buraya kadar yıllarca komünist geçinip zengin bir zümre yaratmak için yüz milyonlarca insanın kanına girdiler emeklerini sömürüp dünyanın dört bir yanında insanları işsiz bıraktılar kendilerinden olmayan herkesi bilassa bizi yok etmeye çalıştılar bunlar daha iyi günleri allah vurmadı daha
Bir şey olmaz karantinaya alsınlar fare yiyicilerini bir şey olmaz sıfır insanlık var kimse kimseye yardım etmiyor bu kadar bencil bir millet olamazArada bize de sıyırtacak gibi üstat.
Bizim ülkede de pek benzer bir durum yok üstat yardım etme konusunda.Bir şey olmaz karantinaya alsınlar fare yiyicilerini bir şey olmaz sıfır insanlık var kimse kimseye yardım etmiyor bu kadar bencil bir millet olamaz
O iki kesimi Türk milletinden saymıyoruz üstat normal insanları kastettimBizim ülkede de pek benzer bir durum yok üstat yardım etme konusunda.
Beyaz türkler, yobazlar diye uzar bu liste.
Çinliler de buna benzer bir cümle kurup: Biz de onları bizden saymıyoruz diyebilirler.O iki kesimi Türk milletinden saymıyoruz üstat normal insanları kastettim
Çin’in kendi komple riyakar zaten Uygurlar hariçÇinliler de buna benzer bir cümle kurup: Biz de onları bizden saymıyoruz diyebilirler.
@Mehmet ArslanerBizim ülkede de pek benzer bir durum yok üstat yardım etme konusunda.
Beyaz türkler, yobazlar diye uzar bu liste.
Bizde eşek silkiyoruz dünyanın gözünde.Çin’in kendi komple riyakar zaten Uygurlar hariç
Eşek mi kaldı üstat her sene TSK katır ihalesi açar resmi gazetede yayınlanır kimse bilmez ihaleye katılım bile yok artık bunlar kendi insanımızı sşağılamak için uydurulmuş menkıbelerBizde eşek silkiyoruz dünyanın gözünde.
Ben zengin olmalıyım ki iş sahaları üreteyim. Bencillik bunun neresinde.
Yok be. Çalıştığım iş yerinde ballandıra ballandıra anlatanları mevcut bu iğrenç hadiseyiEşek mi kaldı üstat her sene TSK katır ihalesi açar resmi gazetede yayınlanır kimse bilmez ihaleye katılım bile yok artık bunlar kendi insanımızı sşağılamak için uydurulmuş menkıbeler
Sen oyun oynuyorsunBen zengin olmalıyım ki iş sahaları üreteyim. Bencillik bunun neresinde.
Eşşek kalmadı Anadolu’da ciddiyim bu katır ihalesi de gerçekYok be. Çalıştığım iş yerinde ballandıra ballandıra anlatanları mevcut bu iğrenç hadiseyi