Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.735
- 94.848
- 4.978
Yalan söylüyorsun demedim üstat. Eve aşağılamayı iftira gibi yapmıyoruz. Bildiğin yapıyorlar bunu.Eşşek kalmadı Anadolu’da ciddiyim bu katır ihalesi de gerçek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan söylüyorsun demedim üstat. Eve aşağılamayı iftira gibi yapmıyoruz. Bildiğin yapıyorlar bunu.Eşşek kalmadı Anadolu’da ciddiyim bu katır ihalesi de gerçek
Hocam bu katırlar lojistik için mi kullanılıyor yoksa köylülere cinsel ihtiyaçlarını gidersinler diye mi veriliyor inşallah son yazdığım şey değildir :OEşşek kalmadı Anadolu’da ciddiyim bu katır ihalesi de gerçek
Şu an kalmadı ki diyorum ben de yeni nesil eşşek bile silkemez denese eşşek attığı tepikle hadım eder bunlarıYalan söylüyorsun demedim üstat. Eve aşağılamayı iftira gibi yapmıyoruz. Bildiğin yapıyorlar bunu.
Kedi köpek yapıyor onlar zaten.Şu an kalmadı ki diyorum ben de yeni nesil eşşek bile silkemez denese eşşek attığı tepikle hadım eder bunları
Hocam bu katırlar lojistik için mi kullanılıyor yoksa köylülere cinsel ihtiyaçlarını gidersinler diye mi veriliyor inşallah son yazdığım şey değildir :O
Kedi köpek yapıyor onlar zaten.
Nasıl yani?Olabilir kefi köpekle öpüşen tiplerden beklenir
Billur abla ki severim kendisini oradan pay biçNasıl yani?
Yalan 4100 dür en az o. Bizim burdada çıkmaya başlamış sonumuz hiç iyi değil.ölü sayısı 41 filan diyorlar. Lan benim izlediğim videolarda bile bunun üstünde sayı.
Sen bu virüsle ilgili kırdın kafayı haölü sayısı 41 filan diyorlar. Lan benim izlediğim videolarda bile bunun üstünde sayı.
Kaç milyar kişi var orada o sayı devede kulak bile sayılmazölü sayısı 41 filan diyorlar. Lan benim izlediğim videolarda bile bunun üstünde sayı.