Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komplo falan dalga geçiyorsunuz da laboratuvar virüsü olduğu belli yani durdurulamıyor, belirtileri gizleniyor adamlar şehri yok etme eylemi dahil bütün hazırlıklar yapmışlar. Tedavi edecek doktorlar bile hastalığa yakalanmış bir şehir bir virüs nedeniyle kaos yaşıyor mantıklı geliyor mu?
Hastalığın patlak verdiği bölgede bio laboatuvar var.
Hayır afrika'nın bir köyünden çıkmadı bildiğin pislik körükleyen heriflerin ülkesinden çıktı.
Nüfusları olmuş dünyanın yarısı.
Koca şehri karantinaya almışlar. Girişler çıkışlar yapılamıyor. Resmen kaderine terk etmişler. Marketler yağmalanmış, bazı doktorlar çok yorulmaktan ve virüs kapacaklarından ağlayacak duruma gelmişler (bende bir videosu var hemşirenin biri hıçkıra hıçkıra ağlıyor) Yoksa Çin'in Wuhan şehrini haritadan silme konusunda bir planı mı var?

komplo falan dalga geçiyorsunuz da laboratuvar virüsü olduğu belli yani durdurulamıyor, belirtileri gizleniyor adamlar şehri yok etme eylemi dahil bütün hazırlıklar yapmışlar. Tedavi edecek doktorlar bile hastalığa yakalanmış bir şehir bir virüs nedeniyle kaos yaşıyor mantıklı geliyor mu?
Hastalığın patlak verdiği bölgede bio laboatuvar var.
Hayır afrika'nın bir köyünden çıkmadı bildiğin pislik körükleyen heriflerin ülkesinden çıktı.
Nüfusları olmuş dünyanın yarısı.
Bildiğim kadarıyla hastalıkla ilgili bilgiler yayınlandı ve bütün dünyada yetkili bilim adamları üzerinde çalışıyor. Gelişmeler yayınlanıp paylaşılıyor..

Kaynak olarak bu haberi koyayım.
[/URL]

Belirtiler saklanıyor diye bir şey yok.

Son düzenleme:
Ayrıca şehirlerin karantinada olması ekonomik olarak da ciddi zarar veriyor.

Hemen hemen her gün 2 katına çıkıyor.
Kuluçka süresi nedeniyle bir süre sonra parabolik olarak patlama yaşanacak asıl kaosu o zaman bekliyorum ben.
Hasta olan ve olmayan herkes şu anda bir fanus şehrinin içinde. Diğer ülkeler bir şekilde engellerde wuhan için durum bence çok vahim

Bugün cidden ben de böyleydim renktaşım. Bir halsizlik vardı üzerimde. Banyo yaptıktan sonra dışarı çıktım, soğuk yedim ondan mı bilmiyorum çünkü sinüzit var bende. Ama salgından da şüphelenmedim değil. Halen ateşim var düşmedi.
Aynen oyle oldu. Banyodan sonra 2 3 saniyeligine balkona cikinca urperdim. Hani vampirler kliseye girince ruzgar olusur ya aynen icimde onu hissettim. Atesten bildigin deli gibi uyumak istedim. Atesin dusmezse doktora git mutlaka

Doktorlara üzüldüm ya cidden. Kafayı yemişler bazıları. Kolay değil ölümcül virüs taşıyanları tedavi ediyorsun, tedavi etmek isterken o virüsün sana geçme riski var. Çok fena durum. Allah bizim başımıza vermesin böyle illetleri.

Bu arada başkent Pekin'e de giriş ve çıkışlar kapatılmış. Detroit gibi hayalet şehirlere benzemeseler bari.

Çin devlet başkanının olayı kabul etmiş olması hatta "Durum çok ciddi" açıklaması yapması açıkçası beni tedirgin etti. Rejimden dolayı bu tarz mevzuları örtbas etme eğilimi olduğunu lakin burada açık açık kabul edişin, mevcut vaziyetin bilinenden çok daha vahim olduğunu gösterdiğine dair genel bir kanı var gibi. Sosyal medyada dolanan görüntülerde rahatsız edici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt