Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Dün bir Çinli bayan ile konuştum... bugün bir Agresiflik semptomu hissediyorum.Niye gerildin kurban?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün bir Çinli bayan ile konuştum... bugün bir Agresiflik semptomu hissediyorum.Niye gerildin kurban?
Yaşın kaç ?Belkide senden de yaşlıyımdır
Sahte lenadan beri kırgın ve kızgınım sana Arifdaha az insan haber alırdı... Hizlilik anlamında daha çok süre alırdı.
SöylenmezYaşın kaç ?
Yok artıkBelkide senden de yaşlıyımdır
Bilemezsin İsmaiiiilYok artık
Slav hatunların var.. ne gerek var Lenalara... Kesmez seni.Sahte lenadan beri kırgın ve kızgınım sana Arifoysa ki ne tatlı ayvacık tüyleri vardı
![]()
Başka ülkede yaşayamam![]()
![]()
KRALI GELSİN A
Ama Alman deyince bir an öyle bir Alman var sandım çok kısa sürdü resmin adını değiştirmemiştin iyi hatırlıyorumSlav hatunların var.. ne gerek var Lenalara... Kesmez seni.
Abi sen sürekli forumdasın Ne ara yapıyorsun bu gondik işiniAma Alman deyince bir an öyle bir Alman var sandım çok kısa sürdü resmin adını değiştirmemiştin iyi hatırlıyorum
Yapmıyorum ki ben zani değilimAbi sen sürekli forumdasın Ne ara yapıyorsun bu gondik işini![]()
Durduruldu...Dünya gider Mersin'e biz gideriz tersine, neden uçuşları durdurmuyoruz? memleket yol geçen hanına döndü