Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Çin ekonomisi değil, zaten hali hazırda global kriz emareleri vardı corona ile birlikte riskler çok daha fazla arttı global büyük bir krizi tetikleme riskinden ciddi ciddi bahsedilmeye başlandı mesele Çin ile sınırlı değil. Kaldı ki Çin'in şu veya bu sebeple büyük bir krize girmesi demek global kriz demek zaten. Sanayi üretimindeki payı küresel üretimin %35'inden fazlasına tekabul eden bir ülkeden bahsediyoruz.

Moral değerleri ve sebepleri bir kenara koyacak olursam sadece materyalist bakış açısıyla bakarsak Çin'in virüs veya bir başka doğal sebeple ''çöküşünü'' isteyenler bir daha düşünsün derim, millet şey sanıyor Çin çökecek biz de laylay lom goygoy yapacağız hiç etkilenmeyeceğiz vs en basitinden kullandığımız hemen her üründe bir şekilde Çin eli var, üretim maliyetlerinin artmasıyla hemen her ürünün fiyatı artacak vs neyse uzatmayayım. Uzun lafın kısası globalleşme karşıtı tabiki olabiliriz ama bu dünyanın globalleştiği gerçeğini değiştirmez, kıçı kırık Yunan ekonomisi az daha avrupa ekonomisini batırıyordu, Çin'in olası etkisini Yunanistan'ı referans alarak hesap edin artık.

ben üzülmedim de sen niye bu kadar sevindin anlamadım!
O kadar yazdım ya Çin Rejiminin zulümlerini al yine de sana birkaç link hem günceller ;)

Kin
Intikam
Nefret

Bunlar bircok insana yakismazken bazilarinin cumlelerinde cok guzel duruyor. Bir insana bunlar yakisiyorsa bilin ki o insan kotudur.

O kadar yazdım ya Çin Rejiminin zulümlerini al yine de sana birkaç link hem günceller ;)

neyin zulmüymüş acaba!!

Sadece Çin ekonomisi değil, zaten hali hazırda global kriz emareleri vardı corona ile birlikte riskler çok daha fazla arttı global büyük bir krizi tetikleme riskinden ciddi ciddi bahsedilmeye başlandı mesele Çin ile sınırlı değil. Kaldı ki Çin'in şu veya bu sebeple büyük bir krize girmesi demek global kriz demek zaten. Sanayi üretimindeki payı küresel üretimin %35'inden fazlasına tekabul eden bir ülkeden bahsediyoruz.

Moral değerleri ve sebepleri bir kenara koyacak olursam sadece materyalist bakış açısıyla bakarsak Çin'in virüs veya bir başka doğal sebeple ''çöküşünü'' isteyenler bir daha düşünsün derim, millet şey sanıyor Çin çökecek biz de laylay lom goygoy yapacağız hiç etkilenmeyeceğiz vs en basitinden kullandığımız hemen her üründe bir şekilde Çin eli var, üretim maliyetlerinin artmasıyla hemen her ürünün fiyatı artacak vs neyse uzatmayayım. Uzun lafın kısası globalleşme karşıtı tabiki olabiliriz ama bu dünyanın globalleştiği gerçeğini değiştirmez, kıçı kırık Yunan ekonomisi az daha avrupa ekonomisini batırıyordu, Çin'in olası etkisini Yunanistan'ı referans alarak hesap edin artık.
Yok ama bizim bağımlılığımız oldukça az son ipek yolu bir tehdit idi bize bunun durması bile lehimize. Çin çökerse ilk etkilenecek olan Avsutralya ki onlar da doğayı tahrip etmenin bedelini ödüyorlar. Trump da ticaret savaşlarını arttıracaktır ki 2018'den beri abd kazanıyor bu savaşı bir de ikinci kez seçilirse Trump bu Çin'in sonunun başlangıcı olacak allahın izniyle

Umut Gül

Boşa tartışıyoruz uzun adam panzehiri bulmuş bile

Ama benim bir tavsiyem var. Tabii bunu sağlıkçılar da söylüyor. Yine de üşütmeyin. Aman ateşe falan dikkat edin. Tabi bunlar belirtileri. Hepsinden öte kendinize güvenin. Gıdalarınıza dikkat edin. Bizim özel bazı tedbirimiz var mı derseniz, öyle bir tedbir inanın yok. Vücudu güçlü tutacağız. Bizim bazı arkadaşlar sağ olsunlar ara sıra dut pekmezi gönderirler. Ben her sabah bir kaşık dut pekmezi alırım. Çünkü kan yapar. Ağırlıklı olarak Erzurum’dan.

Uygurlara, köle gibi çalıştırdığı yüz milyonlarca çinliye, milliyetçi çinlilere (tayvan), hindiçinine, tibete vesaire vesaire ayrıca doğayı yok etmesi de cabası. Hayvanlara yaptıkları işkencelerden bahsetmiyorum bile

Yapma ya gerçekten mi? Şok oldum:asd::asd::asd:

Allah cezanızı versin canlı canlı yakmak nedir yahu?

İnsanlık yok ki sen gidip habitatından farklı alanda birbiriyle teması olmayan besin zincirinde aynı halkada yer alan hayvanları aynı yerde tutar mikrop içinde çiğ çiğ zıkkımlanırsan olacağı budur. Dün yemek için can attıklarını bugün yakarsın. Kesinlikle en adi mutfak çin mutfağı. Koaladan tut fareye herşeyi yiyorlar... Sonra da komplo amariganyanın oyunları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt