- 1 Mayıs 2018
- 57.156
- 47.963
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyor la bunlarGel yiğenim. Bi porsuk gezdireyim seni.
Dizlerime yatırıp saçlarını okşayacağımsertan amca bende gerisini sen döv o yaşlı gücüm yeter ona
kıçıma lazerle damga mı vuracaksınDizlerime yatırıp saçlarını okşayacağım
Konu dışına çıkmasın diye de ekleme yapalım
Ne olacak lan bu Çin in hali
Estağfurullah, mavi serum uygulaması yapacaktım.kıçıma lazerle damga mı vuracaksın
hergün başka sebeplerle milyon insan ölüyor büyütmemek lazım
İnsanlar ölmesin zaten de korkusuyla bu gidişle Allah’ın izniyle Çin ekonomisinin sonun başlangıcı olacak yoksa zaten havalar ısınıyor kontrol altına alınır bu salgın çin devletinin kağıttan kaplan olduğunu gösterdi sadece10 gün içinde diğer ulkelerde olum oranı 100lere gelmediği surece çinin açıkladığı rakamları gerçek olarak kabul edecegim
İnsanlar ölmesin zaten de korkusuyla bu gidişle Allah’ın izniyle Çin ekonomisinin sonun başlangıcı olacak yoksa zaten havalar ısınıyor kontrol altına alınır bu salgın çin devletinin kağıttan kaplan olduğunu gösterdi sadece
Bak artık bir üsluba dikkat edelim kaç yaşında adamım ben uydurma muydurma nedir??? Her bilmediğinizi kafadan reddedip sırf söyleyeni susturmak için dan dun konuşmayın yav bu her zaman böyledir virüs bu sonuçta ve bir çeşit soğuk algınlığı geçmişte örnekler var al sana pasaj;Uydurma bu havalar ısınsın daha çok riskli olur bak yazıyorum buraya.
Bak artık bir üsluba dikkat edelim kaç yaşında adamım ben uydurma muydurma nedir??? Her bilmediğinizi kafadan reddedip sırf söyleyeni susturmak için dan dun konuşmayın yav bu her zaman böyledir virüs bu sonuçta ve bir çeşit soğuk algınlığı geçmişte örnekler var al sana pasaj;
"AccuWeather’s experts looked at transmission patterns of past flus and viruses such as SARS in 2003, the 1918 Spanish Flu and U.S. flu data over the last decade.
“Right now and over the next several months, because of the weak sun and the colder temperatures in the northern hemisphere, the weather may be helping to spread the virus,” AccuWeather Founder and CEO Dr. Joel N. Myers said. "However, based on what we’ve seen from past flus and viruses, including the SARS virus and others, there is less viral spread when the sun is strong and the temperatures are warm from May to September. It's possible the sunshine intensity, the longer daylight periods and the warmer weather could suppress the virus in the summer months."
En meşhur hava durumu sitesi işte 45 saniye sürdü dayanak bulmam zira havalar ısınınca insanlar daha az üşütür ve virüs yayılma kabiliyetini yavaş yavaş kaybeder... Her şeye itiraz etmeyin sonra hep ben DEMİŞTİM demek zorunda kalıyorum hürmetler...
Ama bilgi de doğru bakSana değil bilgiye diyorum Uydurma diye.
48.234Kaçı Çinli?
Sars gibi İspanyol gibi yazın azalıyor sıcaklık arttıkçaİyide soğuğa mi sıcağa mi dirençli bu virüs biliyor muyuz da yazın azalır veya artar denilebiliyor. Zature virusunun sıcaklıkla alakası yok bildigim tamamen basgisiklik. Kış olduğundan insanlar ortam içinde olmuyor, yazın etkileşim daha fazla oldugundan vaka konusunda patlama yaşanabilir
Ne diyor la bunlar
- 71,223 vaka - 8,220 şüpheli vaka - 1,770 ölüm - 10,699 yoğun bakım - 10,559 taburcu - 26 ülke
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.güncel ölü sayısını alalım
2. çin seddini yaptıracam da
virüse geçmiş olsun o vakitYaklaşıyor yaklaşmakta olan.
Hedef Konya