Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.465
- 1.698
- 1.948
hastalığın öldürebildiği kişiler hep 50 yaş ve üstü insanlar. Resmen emekli maaşı ödemeyelim diye çıkartılmış bir virüs...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mouth of sauron reyizbunu görürse kaçar o virüs
Ekli dosyayı görüntüle 73159
Silkeborg mudanimarka cok nonchalent davraniyor ya inanilmaz.
silkeborg'dada bulunmus ulan tam komsum be
12 aylık istatistik biri ve grip dediğin hastalığın bir ton formu var hepsine grip deniliyor.Dünyada her yıl 1 milyar grip vakası yaşanıyor. Bunlardan 300 bin ile 500 bini ölümle sonuçlanıyor.
Corona virüsünden ölenlerin sayısı 2 bin 801.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evtSilkeborg mu
Bir de bu bela vardı değil miDünya Sağlık Örgütü, koronavirüs için küresel risk seviyesini 'yüksekten', 'çok yüksek' seviyesine çıkardı.

Almanyadasın buyuk ihtimal corona dostumValla öksürük var. Burnum fena akiyor. Hapsirip duruyorum. Bogaz ağrısı ve halsizlik dün vardı geçti. Umarım normal üsütmüsümdür
LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarin düzelmezsem bi doktor çağırayım ama son 2 gün üsüdüm baya disarda durdum rüzgarda. Umarim ondandirAlmanyadasın buyuk ihtimal corona dostum
Allah rahmet eylesin renktaş. İyi anacağız seni.Yarin düzelmezsem bi doktor çağırayım ama son 2 gün üsüdüm baya disarda durdum rüzgarda. Umarim ondandir
Dünyada her yıl 1 milyar grip vakası yaşanıyor. Bunlardan 300 bin ile 500 bini ölümle sonuçlanıyor.
Corona virüsünden ölenlerin sayısı 2 bin 801.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HahahaahhaAllah rahmet eylesin renktaş. İyi anacağız seni.
yasıyon mu kardesımHahahaahha
Ateşim 38.67.
Simdilik doktor cagirmamaya karar verdim