- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Kardeş geçmiş olsun. Sen yinede 2 hafta dışarı çıkma bence. İlk belirtileri böyleymiş.Hocam korkutma bende oradayım 2 gündür boğazım çok kötü ne yaptıysam geçmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş geçmiş olsun. Sen yinede 2 hafta dışarı çıkma bence. İlk belirtileri böyleymiş.Hocam korkutma bende oradayım 2 gündür boğazım çok kötü ne yaptıysam geçmedi

Seni karantinaya alam mıBogaz agrisida bir gostergese bende ayvayi yedim demektir.
Seni karantinaya alam mı
Şu an corona olduğundan habersiz ciddi 1 kesim var hatta farkında olmadan olup iyileşmiş insanlar da var.Benim de boğazımda yanma var panik oldum şu an
Şu an corona olduğundan habersiz ciddi 1 kesim var hatta farkında olmadan olup iyileşmiş insanlar da var.
İstisna belirtileri yok çünkü hastalığın. Belki ateşlenme konusuna özel dikkat vermek gerekebilir.
Geceleri terleme var bi 15 dk bende sonra geçiyor. Sabah boğazda hafif yanma oldu, ama hayvan gibi bağışıklığıma çok dikkat ediyorum. Belki de çoğu kişide var ama bağışıklığı vücuttan atıyor. Zaten ölen insanların çoğunluğu da yaşlı ve bünyesi zayıf insanlar
Sigara falan içiyor muydun?
Hocam korkutma bende oradayım 2 gündür boğazım çok kötü ne yaptıysam geçmedi
Bence bir şey çıkmaz da kötüleşirsen direk kan testi yaptır.Hayır kullanmıyorum.
Öksürük filan yok ateş yok, sadece geceleri 10 dk terleme var birde boğazda yanma. Başka bir şey yüksek ihtimal ama paranoyak yaptılar bizi
Bence bir şey çıkmaz da kötüleşirsen direk kan testi yaptır.
meclisde grup kurabilecek sayıya ulasmıslar8% of Iran parliament members test positive for coronavirus
8% of Iran parliament members test positive for coronavirus
Harbiden öyle olmuş sanırımVirüs uçakla gelip geri gitmiş sıkıntı yok.