Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki dünyada 1 zombi istilası filan olsa bir tek bize bişey olmayacak.Walking dead ı bile silkeleriz ulan. :asd:

Benim de boğazımda yanma var panik oldum şu an
Şu an corona olduğundan habersiz ciddi 1 kesim var hatta farkında olmadan olup iyileşmiş insanlar da var.

İstisna belirtileri yok çünkü hastalığın. Belki ateşlenme konusuna özel dikkat vermek gerekebilir.

Şu an corona olduğundan habersiz ciddi 1 kesim var hatta farkında olmadan olup iyileşmiş insanlar da var.

İstisna belirtileri yok çünkü hastalığın. Belki ateşlenme konusuna özel dikkat vermek gerekebilir.

Geceleri terleme var bi 15 dk bende sonra geçiyor. Sabah boğazda hafif yanma oldu, ama hayvan gibi bağışıklığıma çok dikkat ediyorum. Belki de çoğu kişide var ama bağışıklığı vücuttan atıyor. Zaten ölen insanların çoğunluğu da yaşlı ve bünyesi zayıf insanlar

Geceleri terleme var bi 15 dk bende sonra geçiyor. Sabah boğazda hafif yanma oldu, ama hayvan gibi bağışıklığıma çok dikkat ediyorum. Belki de çoğu kişide var ama bağışıklığı vücuttan atıyor. Zaten ölen insanların çoğunluğu da yaşlı ve bünyesi zayıf insanlar

Sigara falan içiyor muydun?

Bende de her sabah bi boğaz ağrısı oluyo ama gün içinde bişeyim yok. Ateş de yok. Alkol sigara zaten yok.

Açıklanan rakamların çok daha üstünde vaka sayısı olduğunu düşünüyorum açıkçası.

90.000 vaka ile ki 80.000’i Çin, 70 ülkeye yayılması, ve yayıldıktan sonra hala çok yüksek rakamlara ulaşmaması kolay değil. Tabi bir anda patlama olmayacağını da bilemeyiz. Biraz daha beklemek gerek belki bunu da demek için.

%3.4 ölüm oranı yabana atılacak bir rakam değil. Ama bu kadar yüksek olduğuna da inanmak istemiyorum. Mevsimsel grip de binde 1-5 civarındaydı sanırım. Korona tabi ki daha ağır olabilir ama 5-10 kat ayakta atlatan, doktora gitmeyen insan da varsa o zaman daha makul seviyeye geliyor en azından istatistiki açıdan.

Hocam korkutma bende oradayım 2 gündür boğazım çok kötü ne yaptıysam geçmedi

Ya grip salgını var tekrardan, ya farklı birşey. Öğrencilerimin çoğu özellikle üniversite öğrencileri hastalandığı için gelmediler. Boğaz ağrısı, ses kısıklığı ve ateş. Sıkıntıları bu.

Hayır kullanmıyorum.
Öksürük filan yok ateş yok, sadece geceleri 10 dk terleme var birde boğazda yanma. Başka bir şey yüksek ihtimal ama paranoyak yaptılar bizi
Bence bir şey çıkmaz da kötüleşirsen direk kan testi yaptır.

Boğaz enfeksiyonu ülkenin her köşesinde ciddi salgın.

Doktor olmadığım için tabi ki bilmiyorum, salgın olan bu enfeksiyon mudur, yoksa salgın olan başka bir enfeksiyonun semptom mudur?

Ama memleketi kırdı geçirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt