Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VAy beAn itibari ile hastalanmış bulunuyorum.
bakalım![]()
%80i hafif atlatıyormus yenmıs olabılırsınVallaha ben 1-2 ay önce hastaydım, sonra iyileştim. Boğazım falan felaket ağrıyordu. Sanırım soğuk algınlığı ilacıyla bu hastalığı yenmeyi başardım.
Götleri boklu gezen bir güruh temizlikten söz edemez.
@Yunus Emre yeni atlattı.Aramızda bu virüsü taşıyan forum uyemız mevcutmu? almancılara ozellikle bu sorum
Türk insanı tıpkı senin gibi düşünüp yalan söylemiş ve yüzde 94 çıkmış gibi geliyor işte bana da bu yüzdenBireylerin söylemine göre yapılsa niye düşük ortalamalar olsun ki? İnsan utanır yahu tuvaletten sonra el yıkamadığını söylemeye.![]()
%80i hafif atlatıyormus yenmıs olabılırsın
Fazla dillendırme kardesım denek olarak alabilirlerŞaka bir yana bünyem epey sağlamdır. 4 yıldır ilk kez nezleye yakalanmıştım, şaşırdım biraz.
Konu fransızların parfüm ıcadına kadar gider
Götleri boklu gezen bir güruh temizlikten söz edemez.
Avrupa'da hangi ülke yayar sorusuna en çok İtalya cevabı verilebilir.ciddiye almayanlar varda, inanirdim taaki italyada 10100 hasta olupta 650si ölene kadar, bu rakam cok yüksek kimse kendini kandirmasin italya bu boru degil.
Allahin izniyle bunu da atlatiriz
Bol bol dua edin
Temizlik konusu enteresan bir konu hatta 4-5 yıl önce falan tartışmıştık bu konuyu forumda.
Genelleyecek olursak biz Türkler evlerini obsesif derecesinde temiz tutan, çevre temizliğine gerektiği kadar önem vermeyen insanlarız diyebiliriz. Yine genelleyecek olursak batıda durum biraz tam tersi gibi.
Kişisel hijyen konusunda aramızda uçurum olduğunu düşünmüyorum batı ile, üç aşağı beş yukarı aynıyızdır.
kesinlikle, okadar fazla cinli vardiki bu sene avrupada anlatamazsin resmen say say bitmez, italyada turist bölge diye akla gelen ilk ülkelerdendirAvrupa'da hangi ülke yayar sorusuna en çok İtalya cevabı verilebilir.