Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşyerinde yavşak hintli mühendislerin tuvaletten sonra defalarca ellerini yıkamadıklarına şahit olmuşumdur.Bu pisliklerin olduğu dünyada virüs ve salgın hastalıkların olmaması zaten mucize olur.
Hintlileri gec ben bunu her gün almanlarda görüyorum yahu. Aklim almiyor. Tuvaletten sonra elini yikamayan bir herifi görünce gidip birtane geciresim geliyor

1573032431613-dfgdfdf.jpg

Bundan dolayımı. :asd:

lan 12 buçukta açıklama yapılacak dendi, hala bekliyoruz.

sayın bakanımız reyzden son talimatları alıyor muht

Havalimanından dolayı İstanbul büyük risk altında. Hem direk hem transit uçuşlarda çok yoğun. Binlerce hasta geçip gitmiştir muhtemelen farkında olmadan.

Hollandada kaliyorum. Bugun eve Hollandali tamirci geldi ve tuvaleti sordu. Tuvalet te musluk yok suan. Tuvalet cikisi baktim ki hemen yine işe başlamak istiyor, 'elini yikamak istersen banyo şu tarafta' dedim. Medeniyet asla parayla ve kalkinma ile ölçülen birşey değildir bana göre.
Medeniyet kalkınma ile ölçülebilen bir şeydir imkanlar arttıkça bilinç de artar. He bu demek değil ki Batı'da hijyen çok iyi.

Ama bundan bağımsız olarak Hintliler ve Çinliler hijyen konusunda aşırı sıkıntılı yav. Tuvaletten sonra el yıkamamak hafif kalıyor yani.

Bakanın sağ gözü niye kısık bir rahatsızlığı mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt