Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.596
- 7.158
- 853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarasa çorbası yiyen Çinlilere ve taharet almayan, ellerini yıkamayan Avupalılara karşı bundan böyle milliyetçiyiz. Rehber Kuran, hedef Turan!
Yuzde 5 yogun bakima muhtac oluyoralman başbakanı ve saglik bakani aciklama yapıyor su anda. halkin yuzde 60-70 ine virus bulaşacgini söylüyorlar tek bilmedikleri hangi hizda bulaşacagi..bulasma hizinin mümkün oldugunca yavaslatilmasi gerektigini aksi takdirde saglik sisteminin zorlanacagini söylüyorlar. yogun bakim icin 25.000 kisilik yer varmis koca ülkede bunu yanlis mi anladim ben, az degilmi?
halkin 60% ina bulasti diyelim 50 milyon insan eder yüzde 5 cok yüksek o kadar insan yoğun bakima ihtiyac duyarsa 2.5 milyon ediyor. sistem çökerYuzde 5 yogun bakima muhtac oluyor
Aktif hasta sayisi 0.5 milyonu gecmedigi surece sorun yasanmaz
@Sertan Nalbant dayı iyi misin?Istatistiklere gore forumdaki renktaslarimizdan (aktif olarak yazanlardan) 1 ya da 2 kisi aramizdan ayrilacak
Sağol yigenim beni düşündüğün için, iyiyim çok şükür@Sertan Nalbant dayı iyi misin?
nerde lütfen hemen söyleyinÜniversiteler tatil edilebilirmiş akşam rektörler görüşecek.
2 haftanerde lütfen hemen söyleyin
kaç gün abi
2 ay tatil etsinler
peki okulu 2 hafta uzatırlar mı?2 hafta
Evetpeki okulu 2 hafta uzatırlar mı?