Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi sabah markete gideyim dedim ıslak mendil, kolonya, sabun vs 3er 4er alıyordu millet pirinç bulgur makarna ne varsa tüketmişler

Nisanın Annesiyim diye bir ses kayıtı dolaşıyor insanları bu kadar paniğe ve kaosa sürüklenmek istemesini anlayamıyorum.Bu tür ses kayıt ve haber çıkartanların amacını merak ediyorum.

alman başbakanı ve saglik bakani aciklama yapıyor su anda. halkin yuzde 60-70 ine virus bulaşacgini söylüyorlar tek bilmedikleri hangi hizda bulaşacagi..bulasma hizinin mümkün oldugunca yavaslatilmasi gerektigini aksi takdirde saglik sisteminin zorlanacagini söylüyorlar. yogun bakim icin 25.000 kisilik yer varmis koca ülkede bunu yanlis mi anladim ben, az degilmi?

alman başbakanı ve saglik bakani aciklama yapıyor su anda. halkin yuzde 60-70 ine virus bulaşacgini söylüyorlar tek bilmedikleri hangi hizda bulaşacagi..bulasma hizinin mümkün oldugunca yavaslatilmasi gerektigini aksi takdirde saglik sisteminin zorlanacagini söylüyorlar. yogun bakim icin 25.000 kisilik yer varmis koca ülkede bunu yanlis mi anladim ben, az degilmi?
Yuzde 5 yogun bakima muhtac oluyor

Aktif hasta sayisi 0.5 milyonu gecmedigi surece sorun yasanmaz

Taktık maskemizi.

1583925355815.webp

corana duyumu çıktı ya şimdi yalan yanlış herkes hastaneye koşar.

sağlık sektöründe çalışanların işi çok zor

İstanbulun farklı yerlerinde vakalar olduğunu duyuyorum ve kaynakları da boş değil.

Bundan böyle selamlama şeklim budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt