Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çinlilerin yedigi bok.bocek nekadar pislik varsa bizim millette yiyor çoğu büyük şehir chinese resturant var

Bizim milletin merak huyu çok tehlikeli
Çinliler mecbur yiyor herhalde. 1,5 milyar nüfusa yetecek yiyecek bulamıyorlar onlar da sağlıksız şeyler yiyor. Eğer durum gerçekten böyleyse de suçlular. Açlıktan ölmüyorsun ama virüsten ölüyorsun bu sefer de. Değişen bir şey olmuyor yani.

Ayrıca artık bütün ülkeler bu nüfus kontrolünü ayarlamalı. Bundan 50 sene sonra ne bir lokma yemek kalacak ne de bir damla su. Doğurmak için belli kriterler eklenmeli. IQ seviyesi, eğitim durumu, maddi olanaklar gibi şartları karşılıyorsa anne-baba olmalı. İpini koparan 5-6 tane çocuk yapıyor. Birçoğu anne babasından gerekli şefkati görmüyor, bazıları ya dileniyor ya da mendil falan satıyor. Bakamayacaksanız doğurmayın kardeşim. Hele Hintliler, Çinliler siz hiç doğurmayın bu saatten sonra. Dünya nüfusunun çeyreği sizde ya. Skandal.

Hannover'in 23 yaşındaki defans oyuncusu Timo Hübers'in koronavirüs testleri pozitif çıktı, oyuncu karantina altına alındı. Hannover takımının tamamı koronavirüs testinden geçirilecek.

İtalya Basketbol Ligi takımlarından Victoria Libertas Pesaro, takımda 2 kişide koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

Kulüp resmi hesabından yaptığı açıklamada gerekli önlemlerin açıklandığını duyurdu.

Hannover'in 23 yaşındaki defans oyuncusu Timo Hübers'in koronavirüs testleri pozitif çıktı, oyuncu karantina altına alındı. Hannover takımının tamamı koronavirüs testinden geçirilecek.
Sadece Hannover değil, seromonide oyuncuyla el sıkışan diğer takımlar da testten geçirilmeli.

Bu gidişle eve kapanacağız. Hoş henüz buraya intikal eden bir vakıa yok.

Bu gereksiz telaş Corona virüse bir şey kazandırmayacak ama psikolojiye salgın korkusuyla alakalı bir terim kazandıracak muhtemelen.

Çinliler mecbur yiyor herhalde. 1,5 milyar nüfusa yetecek yiyecek bulamıyorlar onlar da sağlıksız şeyler yiyor. Eğer durum gerçekten böyleyse de suçlular. Açlıktan ölmüyorsun ama virüsten ölüyorsun bu sefer de. Değişen bir şey olmuyor yani.

Ayrıca artık bütün ülkeler bu nüfus kontrolünü ayarlamalı. Bundan 50 sene sonra ne bir lokma yemek kalacak ne de bir damla su. Doğurmak için belli kriterler eklenmeli. IQ seviyesi, eğitim durumu, maddi olanaklar gibi şartları karşılıyorsa anne-baba olmalı. İpini koparan 5-6 tane çocuk yapıyor. Birçoğu anne babasından gerekli şefkati görmüyor, bazıları ya dileniyor ya da mendil falan satıyor. Bakamayacaksanız doğurmayın kardeşim. Hele Hintliler, Çinliler siz hiç doğurmayın bu saatten sonra. Dünya nüfusunun çeyreği sizde ya. Skandal.

bi belgesel izlemiştim bi kerede bu ipneler şehirlerindeki arıları yemişler arı marı kalmamıştı
kendi elleriyle çiçekleri polenliyorlardı döllüyorlardı yani :D

sabah 13 TL'ye kolonya almıştım. az önce ekmek alırken baktım 2 tane kalmış fiyat etiketi 19 TL

ismail enver forumda da yok
ülkeden ilk kaçacak isim olarak kendisini düşünüyordum
sanırım kaçtı
rip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt