Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.437
- 8.775
- 1.588
NKÇVAS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suan en guvenlı ulke turkiye dostumismail enver forumda da yok
ülkeden ilk kaçacak isim olarak kendisini düşünüyordum
sanırım kaçtı
rip
Kaynak2.vaka konya cihanbeylide çıkmış
ulan
bizim üni grubunda konuşuluyorKaynak
ub.mesaji
bu senmısın
a101 de 10 lira üzeri alısverislerde activex sıvı sabun 5.99 tl arkadaslar
bazı yerlerde 20 30 lira
![]()
Activex Hassas Koruma Antibakteriyel 650 ml Sıvı Sabun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Activex Hassas Koruma Antibakteriyel 650 ml Sıvı Sabun arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
@Emrah Yıldırım
alpaslandaki marketler (bim,migros vs) bosalmadan alin alacaginizia101 de 10 lira üzeri alısverislerde activex sıvı sabun 5.99 tl arkadaslar
bazı yerlerde 20 30 lira
![]()
Activex Hassas Koruma Antibakteriyel 650 ml Sıvı Sabun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Activex Hassas Koruma Antibakteriyel 650 ml Sıvı Sabun arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
@Emrah Yıldırım
Gotten sallamasyon yanibizim üni grubunda konuşuluyor
kaynağı veremem..
1 tane aldım kendıme daha cok gelırken alAl 3-5 tane bana da
bişey olmaz la panık yokalpaslandaki marketler (bim,migros vs) bosalmadan alin alacaginizi
Çok şükürİzmir özelinde haberler doğru arkadaşım metro tarzı bir markette çalışıyor mesaiye kalacaz dedi magazanin içi ana baba günü dedi kolonya sıvı sabun 1 2 saat içinde bitmiş
bizim üni grubunda konuşuluyor
kaynağı veremem..
Abartı bencede var ama bunu soyleyen arkadaşımın söylediği doğru hatta resimleri gönderdiÇok şükür
Şimdi marketten çıktım, sırada sadece ben vardım, en işlek caddede ki marketlerden biri.
Öğretmeni istedi diye küçük kolonya aldım, sabunlara da baktım hepsi yerinde duruyordu.
Bence ruh sağlığınız için İnterneti kapatın bir süre
noldu???Ulan Ünsal