Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoklama yok hersey duruyor marketlerde felan diyenler 5 10 gün sonra bakin bide olaya
Türkiye baya geriden geliyor daha ilk vaka aciklandi

Burda da ilk vaka aciklandiginda herkes sakin olun birsey olmaz diyordu
Aradan 10 gün gecti ill ölü haberleri geldi

Hicbiyerde bebe bezi mamasi tuvaleti kagit sabun makarna ve saire bulamazsin

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sn servet almancı bey halkı galeyana getırmeye devam edersenız sizi baslıktan atmak durumundayım!!!

EVDE KOLONYA TARİFİ
Malzemeler:

• 800ml etil alkol
  • 15 ml limon esansı
  • 185 ml saf su
Öncelikle etil alkol ile limon esansını iyice karıştırınız ve daha sonra da saf suyu ilave ederek iyice karışmasını sağlayınız. Bunun ardından ise özel olarak üretilmiş olan kolonya süzme kağıdı veya bezi ile suyu süzmeniz gerekmektedir.

Limon kolonyasının kokusundan hoşlanmıyorsanız bergamot, yeşil çay, portakal, tarçın, biberiye gibi esansları da deneyebilirsiniz.

NOT: Etil alkol yanıcı bir maddedir ve kullanımına azami dikkat edilmelidir.

Antibakteriyel sabunlardan almayın arkadaşlar. Eldeki yararlı bakterileri de öldürüyor sadece zararlı olanları değil. Ben de birkaç ay kullanmıştım sonra bıraktım. Ayrıca doğa düşmanı ve çevreye büyük zararlar veriyorlar. İçinde silikon, paraben, renklendirici ve koruyucu olmayan sabunlardan alın.

Ayrıca bir sabunun ya da şampuanın köpürmesi iyi bir şey değildir. Bizim millete böyle bir kanı mevcut. Eğer köpürüyorsa demek ki iyi temizliyor. Hayır bu yanlış. Asıl köpürüyorsa zararlıdır çünkü kimyasalı doldurmuşlar demektir.

Edit. Çok konu dışı oldu başka tartışmalar başlatabilir diye sildim.

Son düzenleme:
Bunlar pangolini cinsel gücü artırıyor diye yiyorlarmış, işin tuhafı bir de zor bulunan yasadışı olarak satılan bir şeymiş ve çok pahalıymış. Muhtemelen s.. ile kafası yer değiştirmiş azgın bir zengin Çinli yüzünden çıktı bütün bu tantana (büyük ihtimalle diyelim). Yarasa boku yiyen küçük dostumuzu mideye indirmiş yani, ne için ? Cinsel gücü artırması için. Trajikomik.

Bir de ben şeyi anlamıyorum yav bu safsataları ilk kim yayıyor ? İlk olarak pangolin eti cinsel gücü artırıyor diyen denyo kim acaba, ve pangolin eti yemek bu adamın aklına nasıl geldi, sonra cinsel gücü artırdığına nasıl kanaat getirdi. Hakikaten dünya dediğimiz koca bir sirk ha.
Evet kaçakçılığı yapılıyormuş abi bir de. Çorbasını falan içiyorlarmış.

Nasıl mide var anlamıyorum hakkaten ben yediğim sebzeye bile güvenmiyorum.

Küfür yok hakaret yok hicbirsey yok
Forumdaki bazi modlar yetkilerini abartarak kullaniyor herhalde sirf ben modum birini attim diyebilmek icin herhalde...bu sikintili durumu forumun en yetkili insanlarina izah etmem gerekecek

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu konuda şikayetinizi dile getirin
yardımcı olalım

Çok şükür

Şimdi marketten çıktım, sırada sadece ben vardım, en işlek caddede ki marketlerden biri.

Öğretmeni istedi diye küçük kolonya aldım, sabunlara da baktım hepsi yerinde duruyordu.

Bence ruh sağlığınız için İnterneti kapatın bir süre

Benzerini ben de gecen hafta yasamistim burada. Sizin oradaki BIM, Migros falan gibi alisveris yerlerinde su kalmadi herkes herseye saldiriyor falan diye kulaktan duyma bilgiler dönüyordu yok suraya maskeyle gelip ne var ne yok aldilar diyorlardi sagda solda arkadas cevresinde

Ben alisverise gittim hersey gayet normaldi su falan yeterli derecede mevcuttu saldiran falan da yok insanlar gayet medeni sekilde alisverisini yapiyordu, dezenfekte jelleri veya losyonlari falan bitmisti ama onu normal karsiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt