Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otogarlar berbat yaw. ekşide konusu açılmış baktım şimdi resimlere. bu adamların virüs taşımadıkları ne malum, tüm ülkeyi ateşe atmaktan başka bir şey dğl.
Üstte de yazdım bu durumdan daha kötüsü bu kişilerin 3 hafta sonra yeniden yer değiştirmesi ki daha büyük felaket durum

otogarlar berbat yaw. ekşide konusu açılmış baktım şimdi resimlere. bu adamların virüs taşımadıkları ne malum, tüm ülkeyi ateşe atmaktan başka bir şey dğl.
hukumet buna neden engel olmuyor onu anlamis degilim yani elimizle yikamakla olup bitmiyo bu mesele

boş ver koronayı abim. O soru mühim 1 soruydu. Osmanla istişare yaptık aynı konu üzerinde. Osman doğal olabilir dedi. yanındaki elemanların tecrübelerine ve imkanların fazlalığına atıfta bulundu. bakalım senin soracağın feyizli abimiz ne diyecek bu hususta
Geçmişini bilmek de önemli tabi, altyapısı olanlar seri parçalayabiliyor. O oğlan neci yav popçu değil mi o.

abi sen m2 ssd almamış mıydın zaten bugün :D
İptal ettim, nvme özellikli m2 ssd'ler 2 sata slotunu iptal ediyormuş bana lazım o slotlar. Hali hazırda 2 HDD 1 SSD takılı sistemde ama yer kalmadı, fotoğraflar ve videolar var onları depoladım da oyun vs için pek yer kalmadı bu yüzden arayıştayım çok para harcayasımda yok nakit sıkışıklığı var ondan sordum kararsız kaldım yani.

Az önce maçlar oynanacak diye açıklama yaptılar 10 dk geçmeden Arreta haberi geldi

buna ragmen PL devam etmez herhalde

Az önce EPL devam edecek diye haberler vardı :asd:
yok-art%C4%B1k-ali-sami_47096_m.jpg

Oturduğum yerde 200 m2 alanda bim, a101, şok, carrefour, iki yerel büyük market var yarın gideyim de hepsini yağmalayayım bu işin sonu kötüye gidiyor gibi

benim üniversitede bi erteleme falan yok hersey güllük gülistanlik sinavlari bile ertelemiyorlar suanki duruma göre tam bi skandal bence

almanya'da zerre önlem yok

hasta olmasaniz bile bitirme tezlerinizi falan postayla yollayin diye mail atmayi biliyorlar ama

sadece kendi götlerini düsünüyorlar

İptal ettim, nvme özellikli m2 ssd'ler 2 sata slotunu iptal ediyormuş bana lazım o slotlar. Hali hazırda 2 HDD 1 SSD takılı sistemde ama yer kalmadı, fotoğraflar ve videolar var onları depoladım da oyun vs için pek yer kalmadı bu yüzden arayıştayım çok para harcayasımda yok nakit sıkışıklığı var ondan sordum kararsız kaldım yani.
yazma hızı yüksek 1 hdd de iş görür o zaman bu durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt