Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.615
- 29.086
- 2.993
gana'da ilk koronavirüs vakaları açıklandı.. virüs taşıyan kişilerin biri norveç'ten diğeri türkiye'den gitmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet rezalet 1 karar.Zorunlu durumlar harici şehirler arası yolculuk yasaklanmalıydı bence öğrencilere.
Etkisi azalıyor diyorlar zaten, yazın da grip olabiliyoruz sonuçta onun gibi.Paraguay'da 5 kişide coronavirüs tespit edilmesi sonucu ülkede tüm eğitim kurumları 15 gün tatil edildi.
Paraguay'da mevsim yaz, hava sıcaklığı şu an 40 derece.
Mesleğine kadar biliyorum, acaba ikimizin de bildiği aynı kişi miOturduğu yere kadar biliyorum.
Genel söylenti bu yönde. Dün de Maslak Acıbadem'e yolladılar gibi bi söylenti dolaştı.Herkes kendi meslek grubunda olduğunu söylüyor enfekte kişinin
Bizde de Kapalıçarşı da bir esnaftan bahsediliyor
Bariz aynı yavMesleğine kadar biliyorum, acaba ikimizin de bildiği aynı kişi mi![]()
Evet kuyumcuymuş öyle duydum yakın bi kaynaktanHerkes kendi meslek grubunda olduğunu söylüyor enfekte kişinin
Bizde de Kapalıçarşı da bir esnaftan bahsediliyor
Aga adam 2017de kitap yazmış herşeyi kehanet gibi anlatmış hakkaten enteresan.
En az 100 milyon kişi bu viruse kapılacak diyor.
Enfekte olmuş biri virusu sana geçirmek için aynı odada olmasına bile gerek yokmuş
Adamın alıp verdiği nefes/virus saatlerce havada kalabiliyormuş. Çok kötü birşey. "Ohh be hazır etrafta kimse yok bi soluklanim" derken hooop tarihe koronavirus hastası olarak geçiyorsun.
Diamond princess olayını duymadım daha...
Adı soyadı yeri yurdu belli adamınEvet kuyumcuymuş öyle duydum yakın bi kaynaktan
Bu herif çevresinden 1-2 kişiye bulaştırdıysa, virusu kapanlar da toplu taşıma kullandıysa geçmiş olsun.Oturduğu yere kadar biliyorum.
Herifin kapalıçarşıdan olduğu söyleniyor. Madem bu herif italyadan geldi gelir gelmez niye karantinaya almadılar. Bu adam 1 gün bile işe gitmiş olsa geçmiş olsun. Kapalı çarşıdan bahsediyoruzBu herif çevresinden 1-2 kişiye bulaştırdıysa, virusu kapanlar da toplu taşıma kullandıysa geçmiş olsun.