Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol yigenim, tamam dikkat ederim.

Belki de daha önce coronalardan birini yaşayıp bağışıklık geliştirdi Hindistanlılar.

Tabi yaşadıkları kaos içinde farketmediler.

Onlarda ölenler bok yoluna gidiyordur kim tespitle uğraşır ben gelişmemiş ülkelerdeki sayılara vs bakmıyorum gelişmiş ülkeler bile testte zorlanıyor sonuçta.

Yani, belli bir süre bu ortam içinde hayatta kalabilmiş insan, doğal seleksiyonda başarılı olmuş özelliklere sahip insandır.

Bence gelecek hinduların, müslümanlar ve hristiyanlarsa köleleri olacak.
Bu adamların bağışıklık sistemini kıskanıyorum

Screenshot_2020-03-12-14-33-45.webp

Everton, bir oyuncusunun koronavirüs belirtileri göstermesinin ardından tüm takımın ve teknik ekibin tedbir olarak kendi kendini karantinaya aldığını açıkladı. Kulübün tüm tesisleri de kapatıldı.

MSB'den yapılan açıklamaya göre, #koronavirüs önlemleri kapsamında, yemin töreni ve mezuniyet törenlerine bir süre misafir alınmayacak.

Italya'da durum farklı şimdi ve ilk başlarda millet böyle görüntüler vermemişti.
Almanyada, Danimarkada ve Italyada bu goruntuleri verdiler. Danimarka basinida cok iyi manipule ediyor. Tam aksini Turkiyede massmedia ve siyasetciler pek onem vermiyorlar 1 vaka diyorlar hala ki millet daha cok oldugunu biliyor. Bizim millete ozel bisey degil, bu goruntuler Avrupa ulkelerindede mevcut.

Atiyorum mesela bu Almanya, daha 129 vaka verken, 1 mart yani iki hafta evvel:

Buna ne demek gerekir? Eğitimsizlik mi? Bilinçsizlik mi? Ölüm korkusu mu yoksa empatisizlik mi?

Dün İstanbul Levent Özdilek'in alışveriş kısmına girdim. Abur cubur aldım, kasiyerle de ufak bi sohbet ettim. YOğun zamanlar di mi dedim kaıdn güldü evet dedi, neler bitti diye sordum. Kolonyalar bitti, makarna bitti dezenfektanlar bitmek üzere dedi. Dün vaka sayısı 1'di bu arada. 10 50 hatta 100 olduğunu düşünemiyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt