Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kararını reyisimiz verdi çünkü onu bağlayan 1 olay kalmadı
Nasıl kalmadı avrupada ertelenmeyen lig kalmadı, futbolculara da virüs bulaşsın fln istiyorlar sanırım.
Zaten Bifouma olayı doğru ise Malatya ve Trabzonsporlu oyuncuların karantinaya alınması lazım direk.

Milli Eğitim Bakanlığı, 21-22 Mart'ta yapılacak açık öğretim kurumları sınavlarını erteleme kararı aldı.

Son dakika:

Hollanda'da bugün 190 yeni #COVİD19 vakası görüldü. Böylelikle toplam vaka sayısı 804 oldu. Ölü sayısı ise 10 oldu.

Hollanda'da viruse yakalanan insanların evlerine gidip 'corona hastası' kağıdı yapıştırmaları çok iyi.(genel uygulama)

Postacı bunu görür görmez paketi kapıya bırakıp kaçıyor 🤣

İspanya 30'dan fazla ölüm bildirdi. 5111 oldu ölü sayısı

Nasıl kalmadı avrupada ertelenmeyen lig kalmadı, futbolculara da virüs bulaşsın fln istiyorlar sanırım.
Zaten Bifouma olayı doğru ise Malatya ve Trabzonsporlu oyuncuların karantinaya alınması lazım direk.
Belki de çıkmamıştır İtalya'ya. Uydurma haber dolu. Beklemek lazım doğrusu için.

Ben sürecin iyi yönetildiğini düşünenlerdenim. Dün gördük insanlarımızı panik halinde neler yaparlar sen düşün. Olabildiğince halkı panik haline getirmeden halletmemiz lazım.

Belki de çıkmamıştır İtalya'ya. Uydurma haber dolu. Beklemek lazım doğrusu için.

Ben sürecin iyi yönetildiğini düşünenlerdenim. Dün gördük insanlarımızı panik halinde neler yaparlar sen düşün. Olabildiğince halkı panik haline getirmeden halletmemiz lazım.
İtalyaya değil İspanyaya, işte belkiler ile süreç yönetilmez. Zaten gidip gitmediği uçuş kayıtlarından ortaya çıkar, gitti ise de şüphe oluşur. İtalyada da seyircisiz oynanırken bulaştı futbolculara virüs.

Rahmi...

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt