- 24 Mayıs 2009
- 17.280
- 20.250
- 2.643
Kullanmama olasılığı o kadar az kiO 5 kişiden 1'i toplu taşıma kullandıysa gg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanmama olasılığı o kadar az kiO 5 kişiden 1'i toplu taşıma kullandıysa gg
O 1 kişi 10 kişiye o 10 kişi 100 kişiye diye zaten bu hikaye İtalya'da, Almanya'da, Fransa'da böyle başladı... Sıkıntılı süreç başlıyor gibi gözüküyorO 5 kişiden 1'i toplu taşıma kullandıysa gg
O 1 kişi 10 kişiye o 10 kişi 100 kişiye diye zaten bu hikaye İtalya'da, Almanya'da, Fransa'da böyle başladı... Sıkıntılı süreç başlıyor gibi gözüküyor
Ulaşımı kolaylaştırdık diyorlar ya bir de yoğunluğu öngörüp.Yapılması gereken olay daha alevlenmemişken İstanbul'u 14 gün karantina altına almaktı bence, Milano gibi. Ne yurtiçi, ne de yurtdışı giriş çıkışlara izin vermeyecektin. Türkiye demek İstanbul demek zaten, orada bitirilirse en azından yurtiçindeki tehditleri de sıfırlamış gibi olurdun. Bir kere İstanbul'da palazlanırsa oradaki öğrencileri okulu kapatsan da tutamazsın, kapatmasan da. Can konu olunca kim takar dersi de, yoklamayı da. Şu an biraz ya Allah boyutunda ama gözümüzün içine baka baka vaka 1 kişide görüldü, onun da temas ettiği herkes karantinaya alındı dediler. Bunu söyleyip yalan beyan üstünde bu aksiyonları yapıyorlarsa vebali de onların boynuna.
yıkarız sıkıntı yokYiyecekleri boşver, tuvalet kağıdı almaya bak...yakında stocklar bitecek
Saçmalamışsın sadece. Bazen muhalifliğin suyu çıkıyor.Konuyla alakasız az önce pazardan geldim. Dışarıda Kızılay standı gördüm. Arabaya falan baktım orada geçen yetkili yaşlı bir amca sen de mi vereceksin genç dedi. Ben de yok vermeyeceğim ama sorularım var dedim. Verdiğimiz kanlar ÖSO'ya Işid'e gidiyormuş internette gördüm aslı astarı nedir dedim. Amca da dedi biz Işid'le savaşıyoruz onlara destek vermeyiz. Ben de dedim demek ki ÖSO'ya gidiyor kanlar. O da dedi ki Bayırbucak Türkmenleri varmış onlara gidiyormuş. Sonra başkan Kerem Kınık'ın akp mitinglerinde olduğunu söyledim ona cevap veremedi kem küm etti. Sen kaza geçirsen sana buradan kan bağışlayacağız dedi.
Kısacası vermedim. Güvenemedim.
Dokunan hasta oluyor hayret birsey ya
bizim serefsiz üniversiteden ses seda yok hersey güllük gülistanlik gibiÜniversiteleri de kapatmalilar, cünkü Nisan basina kadar sinavlar oluyor hala.
Oralari da cok tehlikeli. Bugün okudum RWTH da virüse yakalanan bir calisan cikmis.
Şimdilik panik ortamı oluşturmamak için olabilir yoksa şu an açıklasa 16 milyon insan gidip süpermarketlere saldırır ortalık kaosa dönerŞehri karantina altına alamayız dedi.