- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.085
- 5.998
benzer durum yav mesela iste yiyecek kitliklari soygunlar devletin kontrolu kaybetmesi vs. grupların türemesi
yoh yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benzer durum yav mesela iste yiyecek kitliklari soygunlar devletin kontrolu kaybetmesi vs. grupların türemesi
Dokunduğunu öldürmüyor ki tamam bulaşıyor da hafif bir şekilde atlatanlar var. En kötü durum senaryosunda bile nüfusun %97'si yakalandıktan 1 ay sonra yaşamına devam edecek öyle yada böyle 1-2-3-5 sene içinde dünyadaki herkes bu hastalığa yakalanacak. Yaşam hevesi farklı bir olgu. İnsanlar anası-babası-dedesi-ninesi'nin yavşak bir hastalıktan dolayı %3'te olsa ölme olasılığı olmasına panik yapıyor.Evet Walking Dead e benzer durum yasar miyiz yasamaz miyiz zombiler haric tabiki...Evet veya hayır diyip nedenlerini yazabilir herkes
Bence bunun olmaması için vak'a sayısı tam verilmiyor ve şehir belirtilmiyor. Düşünsene millet şehirden kaçar, gittiği yerde niye geldiniz diye bunları döverler falan.benzer durum yav mesela iste yiyecek kitliklari soygunlar devletin kontrolu kaybetmesi vs. grupların türemesi
Napıyor bunlar yaİtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 250 kişi artarak 1266'ya, toplam vaka sayısı ise 17 bin 660'a yükseldi
bunlar çine yaklaşıyor
Futbolda temas olmuyor mu renktaş omuz omuza mücadele, topun el değiştirmesi, refleks olarak rakibe atılan tokatlar, itmeler, ikili mücadele vs. Bütün spor branşları ertelenmeliydi.Aga futbol neyse de basket ertelenmeliydi yaw.Kapalı salonda, temasın mecburen bol olduğu maçlar yapılacak virüslü biri varsa sıçtılar.
Futbolda yine alan geniş. Basket bu durumda çok daha riskli ve daha fazla temas olacağı garanti.Futbolda temas olmuyor mu renktaş omuz omuza mücadele, topun el değiştirmesi, refleks olarak rakibe atılan tokatlar, itmeler, ikili mücadele vs. Bütün spor branşları ertelenmeliydi.
kafanı yorma onlarla gorusenlere haber verılmıstır onlarıda alıyorlar karantinayaVaka 5 olmuş peki neden bu isimler açıklanmıyor. Sizin bakış açınıza, insiyatifinize ve vicdanınıza göre mi ilerleyecek bu süreç, onca insan belki de o 5 kişiden biriyle görüşüp olan bitenden bi haber dışarıda geziyor. Umarım vaka sayısı artmaz
Aktif hasta sayısında İtalya, Çin'i geçti.yuh yaw ins italy gbi olmayiz.
Benim kronik şeker hastalığım var 25 yıldır şimdi müdür iğnelik yapıp vermemezlik yapabilirmi izin. Pttde temizlik görevlisi olarak çalışıyorum da
Vermek zorunda, insiyatife bırakılmamış bu idari izin.Benim kronik şeker hastalığım var 25 yıldır şimdi müdür iğnelik yapıp vermemezlik yapabilirmi izin. Pttde temizlik görevlisi olarak çalışıyorum da