Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Peki son soru idari izni verdiler maaşımdan kesinti yapamazlar demi ücretli izin sonuçtaVermek zorunda, insiyatife bırakılmamış bu idari izin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki son soru idari izni verdiler maaşımdan kesinti yapamazlar demi ücretli izin sonuçtaVermek zorunda, insiyatife bırakılmamış bu idari izin.
çin virüsü bitirdi gibi. olan avrupaya olacakAktif hasta sayısında İtalya Çin i geçmiş.
Tabi ki kesinti falan olmaz hiç endişe bile etmePeki son soru idari izni verdiler maaşımdan kesinti yapamazlar demi ücretli izin sonuçta
Ben bizim ülkeye girdikten sonra çok hızla yayılacğını düşünüyordum. İnşallah bi şekilde asla gelmez diye çok dua ettim ama umarım düşündüğüm gibi olmaz. Bizim toplum inanılmaz cahil ve empati kurma kabiliyeti sıfır. Kendi başlarına gelmeden olayın ciddiyetini anlayabilme ihtimalleri yok maalesef.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerzekler yaAlmanlar da süreci kötü yönetiyor simdiye kadar kesinlikle.
Üniversite bazinda cok sacma kararlar kesinlikle, 1-2 saat trenle gelenler falan oluyor. Bunlari nasil ihmal ediyorlar gercekten inanmak güc.
Mesela İtalyanın değilmiş. Mesela Singapur bilinçli bi millete sahipmiş ki çok iyi yönetmişler süreci. Ben diğer milletlerden bahsetmiyorum ayrıca banane ben bizden bahsediyorum ki söylediğimin arkasındayım halabizim millet şöyle bizim millet böyle diyenlerin çoğu doğru düzgün başka milletle muhatap olmamıştır muhtemelen
hangi milletler cahil değil ve empati kaibliyeti yüksek örnek verebilir misin
Mesela İtalyanın değilmiş. Mesela Singapur bilinçli bi millete sahipmiş ki çok iyi yönetmişler süreci. Ben diğer milletlerden bahsetmiyorum ayrıca banane ben bizden bahsediyorum ki söylediğimin arkasındayım hala
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ülkenin yarısı gerzek olduğundan kuzeyden güneye taşımışlar hastalığı, aynı dün bizim ülkedeki öğrencilerin kavimler göçü gibi göç başlatmışlar. Yetmedi bugün istanbuldan edirneye doğru tatil göçü olmuş.Birisi kısaca şu İtalya'daki durumu özetlerse eğer çok memnun olacağım. Virüs bu ülkede çıkmadı ama Çin'den daha fazla zararını gördüler.
Ülkenin yarısı gerzek olduğundan kuzeyden güneye taşımışlar hastalığı, aynı dün bizim ülkedeki öğrencilerin kavimler göçü gibi göç başlatmışlar. Yetmedi bugün istanbuldan edirneye doğru tatil göçü olmuş.
İtalya ne derece aptallıklar yaptıysa bizde aynı aptallığı yapma konusunda peşlerinden gidiyoruz.