- 1 Mayıs 2018
- 57.254
- 48.057
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyidir Hakan dost, senden naber?
Odanız da ne napıyorsunuz bütün gün Hakan bey?odama kilitlendim, coronadan saklaniyoz
Adamlar güreşirken bi akraba olmadıkları kalıyorAllah belanizi versin Bu ne lan
Odanız da ne napıyorsunuz bütün gün Hakan bey?
İtalyada adamların yarısı iyileşmiş yarısı ölmüş yav tekrar tekrar baktım bu nasıl iş![]()
Italya cok kötü durumda yw Cini gecmisler
Hepsi de 75-80 yaş üzeri sanırım. Sağlık sistemleri kötü mü yav bu kadarİtalyada adamların yarısı iyileşmiş yarısı ölmüş yav tekrar tekrar baktım bu nasıl iş
İtalyada adamların yarısı iyileşmiş yarısı ölmüş yav tekrar tekrar baktım bu nasıl iş
2 oradan 2 buradan derken yayiliyor iste herkeseitalyanlar dünyanın en uzun insan trenini yapmış muhtemelen bulaşmayan kimse yok
Ölenlerin yaş istastigi nasıl acaba
O bölgede baya yaşlı insanlar var yazılıyordu...yoksa Death Ratio inanılmaz yüksek İTA da.
cok sıkıntılı haberler geliyor italyadan... arkadaşımin arkadaşı italyan su anda lombardia dedikleri yerde durum felaketmis. hastaneler dolup taşmış yoğun bakim yerleri dolmuş ölü sayisi bu yüzden artiyormus hizli bir sekilde. insanlara yeterince müdahale edemiyorlarmis.. 1 hafta 10 gün evden cikmayanlar ateslendikten sonra oksijensizlikten dudaklari mavi bi sekilde artik kendilerini hastanelere atiyomus ama çoğu ölüyormuş....
Bizim burda ortalık kudurdu ölü sayısı yükseliyor. Okullar tamamen tatil oldu. İsteyen işini bırakabilir maaşının %70 ini alacak devlet tarafından. 100 kişiden fazla toplanmak yasak. Bizim Türkler düğünler ile perişan oldu hepsi kaçak düğün çalanlar oldu polis bastı düğün yarıda kaldı 20-30 bin Euro ceza yazıldı salon sahibine orkestraya kameramana.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk