Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.127
- 20.027
- 3.313
Virüsu da mı onlar çıkardı.Roche servetine servet katacak. Aşıyı da bi kaç aya çıkardılar mı tamam
Umbrella Corp. havaları seziyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Virüsu da mı onlar çıkardı.Roche servetine servet katacak. Aşıyı da bi kaç aya çıkardılar mı tamam
Şu yayılmayı önlesek bari bi an önce çokmuş 18 ay
Dünya lideri.
1700 mühendis çalışıyormuş, en azından bizim ülke gibi allah kurtarsın modunda değiller kitler doğru kişilere ulaşsın diye uğraşmaları güzel hamle.Accuracy çok düşüj olur onda yav.
Haklısın.1700 mühendis çalışıyormuş, en azından bizim ülke gibi allah kurtarsın modunda değiller kitler doğru kişilere ulaşsın diye uğraşmaları güzel hamle.
Eyvah eyvah Rahmi yı sarışın mavi gözlü Dansk kızlara kaybettikDenmark sinirlari kapatiyor yarin. Herkes evine donsun denildi. Ohal yakindir
Bizim burda hastaların %98 i tedavi ediliyormuş. 79 kişi öldü Ölenlerin %88 ise 64 yaş üzeri imiş. 0-29 yaş arası bir kişi bile ölmemiş.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Annemler geçen pazar döndü. Allaha şükür bişey yok da dediğin gibi devleyin tek dediği evden çıkmayın2 gün içinde 21 bin vatandaş umreden dönmüş olacak. Diyanet ise, 14 gün boyunca evlerinden çıkmasınlar diye bilgilendirdik açıklamasını yaptı.
Benim tatmin oldum.
Dün içtim 8 tane bira 75cl lik Coref. Çok güzel bira 8.5 alkolü tam ideal.alkolle aran nasil bu aralar
Dün içtim 8 tane bira 75cl lik Coref. Çok güzel bira 8.5 alkolü tam ideal.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk