Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denmark sinirlari kapatiyor yarin. Herkes evine donsun denildi. Ohal yakindir

Kore'ye helal olsun

1584083706000.webp

l.a.'de yasayan bir arkadasım vardı bu sarı kafa icin amerikalıların geneli para ve ekonomi konusunda cok uzun zamandır bukadar iyi baskan gelmedi diyorlar demisti

bush ve obama dönemleri belli lobiler memnunken su an amerikadan ekonomik olarak memnun olmayan yoktur demişti

Güney Kore eğitime yaptığı yatırımın meyvelerini topluyor.

Bizim burda hastaların %98 i tedavi ediliyormuş. 79 kişi öldü Ölenlerin %88 ise 64 yaş üzeri imiş. 0-29 yaş arası bir kişi bile ölmemiş.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

2 gün içinde 21 bin vatandaş umreden dönmüş olacak. Diyanet ise, 14 gün boyunca evlerinden çıkmasınlar diye bilgilendirdik açıklamasını yaptı.

Benim tatmin oldum.

2 gün içinde 21 bin vatandaş umreden dönmüş olacak. Diyanet ise, 14 gün boyunca evlerinden çıkmasınlar diye bilgilendirdik açıklamasını yaptı.

Benim tatmin oldum.
Annemler geçen pazar döndü. Allaha şükür bişey yok da dediğin gibi devleyin tek dediği evden çıkmayın

Onların kafileden 1 kişi de yüksek ateş çıkmış 2 gün karantinaya aldılar testleri yaptılar bişey çıkmadı

SON DAKİKA! İçişleri Bakanlığı: "Yarın saat 08.00’den itibaren Almanya, İspanya, Fransa, Avusturya, Norveç, Danimarka, İsveç, Belçika ve Hollanda’dan Türkiye’ye yolcu girişleri tüm HUDUT kapılarından DURDURULDU"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt