Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu salgının önlenmesi cok zor flightradar acın bakın kac ucak ucuyor suan

tüm dünyada ucuslar yasaklanmadıkca cözüm yok gibi
Bu virüs ancak Kuzey Kore modeli ile dizginlenebilir. Çin eğer koca koca şehirleri kapatmasaydı bunu başaramazdı ki ben hala tamamen kontrol altına aldıklarını düşünmüyorum. Bir de Avrupa'da açık sınır modeli var. Yani elini kolunu sallayarak neredeyse 25 ülkeye gidebiliyorsun. Sorgusuz ve sualsiz bizim nispeten başarılı olmamız fiziki sınır uygulamamız nedeni iledir.

Bu virüs ancak Kuzey Kore modeli ile dizginlenebilir. Çin eğer koca koca şehirleri kapatmasaydı bunu başaramazdı ki ben hala tamamen kontrol altına aldıklarını düşünmüyorum. Bir de Avrupa'da açık sınır modeli var. Yani elini kolunu sallayarak neredeyse 25 ülkeye gidebiliyorsun. Sorgusuz ve sualsiz bizim nispeten başarılı olmamız fiziki sınır uygulamamız nedeni iledir.
Allahtan avrupa birligine gırmemısız ustad

Çin kurtulduk diyor ama Avrupa'dan gelenlerde 10-20 vaka çıksa gene başa dönecekler neresinden bakarsan bak kurtulması zor bir olay 1 tane bile olsa çoğalmasını sağlıyor

Paramız olsa ada satın alırdık giderdik de kaldık be burda Reco

Ada degilde, memlekette bizim dag basinda ufak evimiz var yazlik gibi, insanlardan cok uzak tepesinde. memlekete gidip, stoklanip orda 5-6 ay gecirsem diye dusundum ama peder ve valide gitmek istemedi.

Ada degilde, memlekette bizim dag basinda ufak evimiz var yazlik gibi, insanlardan cok uzak tepesinde. memlekete gidip, stoklanip orda 5-6 ay gecirsem diye dusundum ama peder ve valide gitmek istemedi.
uzak diyarlara göç etme vakti geldi

İş oraya kalmaz bizimkilerde 2 hafta sonra olağanüstü hal ilan ve sokağa çıkma yasağı ilan ederler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt