Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.597
- 7.158
- 853
cogu ucak boş musBu salgının önlenmesi cok zor flightradar acın bakın kac ucak ucuyor suan
tüm dünyada ucuslar yasaklanmadıkca cözüm yok gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cogu ucak boş musBu salgının önlenmesi cok zor flightradar acın bakın kac ucak ucuyor suan
niye boscogu ucak boş mus
Bu salgının önlenmesi cok zor flightradar acın bakın kac ucak ucuyor suan
Bu virüs ancak Kuzey Kore modeli ile dizginlenebilir. Çin eğer koca koca şehirleri kapatmasaydı bunu başaramazdı ki ben hala tamamen kontrol altına aldıklarını düşünmüyorum. Bir de Avrupa'da açık sınır modeli var. Yani elini kolunu sallayarak neredeyse 25 ülkeye gidebiliyorsun. Sorgusuz ve sualsiz bizim nispeten başarılı olmamız fiziki sınır uygulamamız nedeni iledir.Bu salgının önlenmesi cok zor flightradar acın bakın kac ucak ucuyor suan
Bu salgının önlenmesi cok zor flightradar acın bakın kac ucak ucuyor suan
öyleymiş... uçakların ucma saatleri falan varmis belirli bi sayinin altina düşünce uçuş izinleri mi ne iptal oluyormus...duydugum en sacma seylerden biri de bu... ucaklar bosu bosuna havayı kirletiyor su anda buyuk bir bölümüniye bos
Allahtan avrupa birligine gırmemısız ustadBu virüs ancak Kuzey Kore modeli ile dizginlenebilir. Çin eğer koca koca şehirleri kapatmasaydı bunu başaramazdı ki ben hala tamamen kontrol altına aldıklarını düşünmüyorum. Bir de Avrupa'da açık sınır modeli var. Yani elini kolunu sallayarak neredeyse 25 ülkeye gidebiliyorsun. Sorgusuz ve sualsiz bizim nispeten başarılı olmamız fiziki sınır uygulamamız nedeni iledir.
Allahtan avrupa birligine gırmemısız ustad
edition.cnn.com
Boku yediğimizin resmi olurdu.Allahtan avrupa birligine gırmemısız ustad
Paramız olsa ada satın alırdık giderdik de kaldık be burda Reco
Ada degilde, memlekette bizim dag basinda ufak evimiz var yazlik gibi, insanlardan cok uzak tepesinde. memlekete gidip, stoklanip orda 5-6 ay gecirsem diye dusundum ama peder ve valide gitmek istemedi.
uzak diyarlara göç etme vakti geldiAda degilde, memlekette bizim dag basinda ufak evimiz var yazlik gibi, insanlardan cok uzak tepesinde. memlekete gidip, stoklanip orda 5-6 ay gecirsem diye dusundum ama peder ve valide gitmek istemedi.
Mantıklıymış aslında
İş oraya kalmaz bizimkilerde 2 hafta sonra olağanüstü hal ilan ve sokağa çıkma yasağı ilan ederlerAda degilde, memlekette bizim dag basinda ufak evimiz var yazlik gibi, insanlardan cok uzak tepesinde. memlekete gidip, stoklanip orda 5-6 ay gecirsem diye dusundum ama peder ve valide gitmek istemedi.
tutan mi var hakancim bak surdanKeske gitseydim diyorum bazen