Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Sport ist Mord 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Iste simdi sictikVirüs direnç kazanıyor olabilir normalde sıcak ve nemli ortamda hayatta kalamıyordu
Sisteme baş kaldırırız.President akıllı olsun.Aldigin son 2 uyaridan birini ben verdim ama sistem otomatik mihlamistir kesin. Ben ceza verdigimi hatirlamiyorum. Son zamanlarda daha cok uyariyla gecistiriyoruz ama sistem bir garip calisiyor.
İspanya'da da patır patır ölümler başladı. Avrupa perişan oldu.
Çok iyi yav. Sene 2020 diye etkilemeyeceği varsa bile etkiler
![]()
İstanbul Üniversitesi 1998 OR2'yi görüntüledi
İstanbul Üniversitesi Gözlemevi Uygulama ve Araştırma Merkezi, '1998 OR2' isimli dev gök taşının Dünya'nın yakınından geçişini görüntüleyerek kaydetti.www.ntv.com.tr
Bırakın gelsin. Gel hele gel
Şu an en iyi şey hastalığı geçirenin hastaneye bir yere gitmeden, kimseye bulaştırmadan iyileşmesi.Hali hazırda ciddi nefes darlığı aşamasına gelene kadar zaten acile falan gitmeye gerek olmadığını söylüyorlardı, zaten o aşamaya gelene kadar hastanenin size evde kendinize yaptığınızdan ekstra bir şey yapması mümkün değilmiş dolayısıyla düzelme belirtisi göstermeyen veya ağır seyreden nefes darlığı olmadıkça hastaneye gitmeye gerek yokmuş. Tabi risk grupları vs ayrı.
Bulaştıran onlar ama şu ana kadar süreci en iyi yöneten de onlar.Hem serefsiz cinlilerin yüzünden diye sövüyoruz hemde helal olsun cinliler cözmüs olayi virusi bitirmisler diye övüyoruz
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakan sana uçan tekme atarım 1 flood okudun yazıp duruyorsun, worst case o.abd de 1,5 miljon olum tahmin ediliyor 15 ayda
Hakan sana uçan tekme atarım 1 flood okudun yazıp duruyorsun, worst case o.
Her tarafımız komplo teorisi dolu inanim mi es mi geçim artık bilemiyorum abi ya