Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenginleri öldürme demiyor yav ilkinde, ben mi yanlış okudum
Nüfus azaltma projesi diyor ama aşısı geliştirilmiş ve pazarlamaya hazır diyerek bu sefer ideolojiden ticariye kaydırıyor durumu.

Her neyse yaw benim anladığım salgın konusu uzun zamandır dünyanın gündeminde ama cahil medyamız ve yoğun ülke gündemimiz bizim bundan haberdar olmamıza mani olmuş.

Umreden 21.000 kişi dönüyor
Neymis evden cikmayin ve ziyaretci kabul etmeyin diye uyarilmislar
Ben size ne olacagini soyliyim
Bal gibi de cikacaklar
Aman ayip olur diye bir suru insan da ziyarete gidecek
Onlar da yaw yasak ama kapıya kadar gelmiş diyecekler
sarilacaklar, aglayacaklar, ellerini opecekler şapır şupur
Ooohhh missss
Bokmu var umreye gitmişler bu karışık ortamda ztn oraları pislik yuvası ne kadar düşüncesiz insanlar cahiller

Muhtemelen bu 2 haftalık süreçte binlere ulaşacak.. Fb, Twitter , instagramı uzun bir süre kapatırlar..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu saatten sonra turkiye'ye donmek mantıklı mı sizce. 2 ayım kalmıştı mezun olacaktım ama büyük ihtimal nisan ortasına kadar hatta biraz ilerlerse mayıs'a kadar ertelenecek gibi okullar. 1 ay turkiye'ye gelme riskine değer mi cok kararsizim

İnsanoğluna hiç güvenmiyorum.
İyi dediğiniz cahil, güçlü dediğiniz namussuz çıkabiliyor.

Burada tek masum olan şey virüs. Fıtratı gereği yapması gerekeni yapıyor.

Bu arada koronavirüs hakkında verilen bilgi başlığında paylaşıldı mı bilmiyorum ama virüsün sadece akciğere değil mide ve bağırsaklara da yerleşip üreyebildiği, idrar ve dışkı yolu ile de bulaşabildiği mevzusu var.

Bu arada koronavirüs hakkında verilen bilgi başlığında paylaşıldı mı bilmiyorum ama virüsün sadece akciğere değil mide ve bağırsaklara da yerleşip üreyebildiği, idrar ve dışkı yolu ile de bulaşabildiği mevzusu var.
Ahbaplarimizin uzerine sicmadigimiz surece sorun yok ustat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt