- 1 Mayıs 2018
- 57.273
- 48.071
- 3.873
hakan'da worst case üstad.
uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan'da worst case üstad.
Nüfus azaltma projesi diyor ama aşısı geliştirilmiş ve pazarlamaya hazır diyerek bu sefer ideolojiden ticariye kaydırıyor durumu.Zenginleri öldürme demiyor yav ilkinde, ben mi yanlış okudum
Ulan yigenim evde çocuğun ilgisi dağılmasın diye tablet pc notebook neyin yok, telden okuyorum her şeyi ondan.Dayı yaşlandın sen. Dikkat et, çok çıkma dışarı bugünlerde.
Aslan dayım gururlandırdın beni. Sen yinede dikkat et kritik sınıra yakınsın.Ulan yigenim evde çocuğun ilgisi dağılmasın diye tablet pc notebook neyin yok, telden okuyorum her şeyi ondan.
Yoksa üst üste koyarım alayınızı
Neye lan hıyar.Sualime niye cvp vermiyon
Neye lan hıyar.
Birazda kültürlenelim.
Turkiyede coronavirus testi yurdun dort 1 yanindaki numunelerden toplanarak sadece 3 ilde yapilir .
Bu iller sizce hangileri flütcüler?
Keramettin pesinde yigenim
Bokmu var umreye gitmişler bu karışık ortamda ztn oraları pislik yuvası ne kadar düşüncesiz insanlar cahillerUmreden 21.000 kişi dönüyor
Neymis evden cikmayin ve ziyaretci kabul etmeyin diye uyarilmislar
Ben size ne olacagini soyliyim
Bal gibi de cikacaklar
Aman ayip olur diye bir suru insan da ziyarete gidecek
Onlar da yaw yasak ama kapıya kadar gelmiş diyecekler
sarilacaklar, aglayacaklar, ellerini opecekler şapır şupur
Ooohhh missss
Keramettin pesinde yigenim
Zor bir sualBirazda kültürlenelim.
Turkiyede coronavirus testi yurdun dort 1 yanindaki numunelerden toplanarak sadece 3 ilde yapilir .
Bu iller sizce hangileri flütcüler?
Mutasyona uğramış virüslerin davranışı da değişiyor, güneş ışınlarına dayanıklı da olabilir yeni mutasyon ama virüslerin geneli güneş ışınlarında zarar gördüğü için bu çıkarım yapılıyor da 27 derece olayı çok muamma.Dünya Sağlık Örgütü: Koronavirüsün yaz aylarında yok olacağını düşünmek sahte bir umut
Ananı avradını. Neyse kesinliği yok demiş, umarım öyle olur demiş.
Keramettini koseye sıkıstırdigım 1 sualZor bir sual
Ahbaplarimizin uzerine sicmadigimiz surece sorun yok ustatBu arada koronavirüs hakkında verilen bilgi başlığında paylaşıldı mı bilmiyorum ama virüsün sadece akciğere değil mide ve bağırsaklara da yerleşip üreyebildiği, idrar ve dışkı yolu ile de bulaşabildiği mevzusu var.
Taharetlenip ellerini yıkamayan ya da yeterince yıkamayan ahbaplar sorunAhbaplarimizin uzerine sicmadigimiz surece sorun yok ustat
Golden shower yapmazlar inşallah ülkede.Bu arada koronavirüs hakkında verilen bilgi başlığında paylaşıldı mı bilmiyorum ama virüsün sadece akciğere değil mide ve bağırsaklara da yerleşip üreyebildiği, idrar ve dışkı yolu ile de bulaşabildiği mevzusu var.