- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
KONYA YOZGAT KIRIKKALEBirazda kültürlenelim.
Turkiyede coronavirus testi yurdun dort 1 yanindaki numunelerden toplanarak sadece 3 ilde yapilir .
Bu iller sizce hangileri flütcüler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KONYA YOZGAT KIRIKKALEBirazda kültürlenelim.
Turkiyede coronavirus testi yurdun dort 1 yanindaki numunelerden toplanarak sadece 3 ilde yapilir .
Birazda kültürlenelim.
erzurumBirazda kültürlenelim.
Mutasyona uğramış virüslerin davranışı da değişiyor, güneş ışınlarına dayanıklı da olabilir yeni mutasyon ama virüslerin geneli güneş ışınlarında zarar gördüğü için bu çıkarım yapılıyor da 27 derece olayı çok muamma.
Ben de bu soruyu soracaktim, bu virusler nasil cogaliyor? Mesela ilk insana gectikten sonra orada ureyip cogaliyor ve sonra da baska vucutlara mi transfer oluyor?Bu arada koronavirüs hakkında verilen bilgi başlığında paylaşıldı mı bilmiyorum ama virüsün sadece akciğere değil mide ve bağırsaklara da yerleşip üreyebildiği, idrar ve dışkı yolu ile de bulaşabildiği mevzusu var.
@Melih PekerBen de bu soruyu soracaktim, bu virusler nasil cogaliyor? Mesela ilk insana gectikten sonra orada ureyip cogaliyor ve sonra da baska vucutlara mi transfer oluyor?
Bir de iyilesme sureci nasil oluyor? Kendi kendimize iyilesiyorsak a - virus vucut icinde imha mi ediliyor? b - vucut viruse bagisiklik kazanip virus ile mi yasiyoruz? Aslinda bu sorulari Doctor @ Melih Peker'e sormak lazimdi ama nasil mention yapacagim bilmiyorum
Ben de bu soruyu soracaktim, bu virusler nasil cogaliyor? Mesela ilk insana gectikten sonra orada ureyip cogaliyor ve sonra da baska vucutlara mi transfer oluyor?
Bir de iyilesme sureci nasil oluyor? Kendi kendimize iyilesiyorsak a - virus vucut icinde imha mi ediliyor? b - vucut viruse bagisiklik kazanip virus ile mi yasiyoruz? Aslinda bu sorulari Doctor @ Melih Peker'e sormak lazimdi ama nasil mention yapacagim bilmiyorum
@Melih PekerBen de bu soruyu soracaktim, bu virusler nasil cogaliyor? Mesela ilk insana gectikten sonra orada ureyip cogaliyor ve sonra da baska vucutlara mi transfer oluyor?
Bayagi kolaymis yahu
.Yeni kriz değil, yeni dünya sistemi.
Keramettinin verecegi cvp sonrasi dogru cvbi aciklayacagimerzurum
istanbul
flüttepe
Bornova Alsancak Göztepe mi?Keramettinin verecegi cvp sonrasi dogru cvbi aciklayacagim