Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Petrol olan yere 10-12 yıl barış götürmek için bir tarafını yırtan ülkenin çıkarabileceği herhangi bir yapay krize şaşırmam ben. 11 Eylül'ü kendi eliyle yapan adamlardan her şey beklenir. Rusya-Çin-Brezilya filan komik liderler, dünyayı hala pedofililer yönetiyor. Bunun çözümünü de illa ki kahraman Amerikalılar bulacaktır.

Yeni kriz değil, yeni dünya sistemi.

Londra'da yeni doğan bir bebeğe yapılan coronavirüs testi pozitif çıktı.
-Global Times

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani: Dünyadaki bütün ülkeler #COVİD19 ile savaşıyor ancak ABD yaptırımlarının varlığı koşullarımızı zorlaştırdı ve süreci zor bir hale getirdi.

Yunanistan'da virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı iki oldu.

Bizim enstitu corona ya karşı antikor bulduğunu açıkladı. Suan araştırma sonuclarini yayınlayıp bunun uzerine insanlar uzerinde deneme faslina gececekler. Daha en az 1 senesi var bu işin

Mutasyona uğramış virüslerin davranışı da değişiyor, güneş ışınlarına dayanıklı da olabilir yeni mutasyon ama virüslerin geneli güneş ışınlarında zarar gördüğü için bu çıkarım yapılıyor da 27 derece olayı çok muamma.

Hindistan'da yayılmaması umut veriyor ama Arap ülkelerindeki yayılma da korkutmuyor değil. Bilim insanları da son derece muallak konuşuyor haklı olarak. Belirsizlik yorucu.

Bu arada koronavirüs hakkında verilen bilgi başlığında paylaşıldı mı bilmiyorum ama virüsün sadece akciğere değil mide ve bağırsaklara da yerleşip üreyebildiği, idrar ve dışkı yolu ile de bulaşabildiği mevzusu var.
Ben de bu soruyu soracaktim, bu virusler nasil cogaliyor? Mesela ilk insana gectikten sonra orada ureyip cogaliyor ve sonra da baska vucutlara mi transfer oluyor?
Bir de iyilesme sureci nasil oluyor? Kendi kendimize iyilesiyorsak a - virus vucut icinde imha mi ediliyor? b - vucut viruse bagisiklik kazanip virus ile mi yasiyoruz? Aslinda bu sorulari Doctor @ Melih Peker'e sormak lazimdi ama nasil mention yapacagim bilmiyorum

Halen o arkadasin Test sonuçlarini bekliyorum. Pazartesi gelir muhtemelen. Su an için belirtim yok. Dün biraz basim agriyordu. Biraz öksürük (sigara iciyorum).

Ben de bu soruyu soracaktim, bu virusler nasil cogaliyor? Mesela ilk insana gectikten sonra orada ureyip cogaliyor ve sonra da baska vucutlara mi transfer oluyor?
Bir de iyilesme sureci nasil oluyor? Kendi kendimize iyilesiyorsak a - virus vucut icinde imha mi ediliyor? b - vucut viruse bagisiklik kazanip virus ile mi yasiyoruz? Aslinda bu sorulari Doctor @ Melih Peker'e sormak lazimdi ama nasil mention yapacagim bilmiyorum
@Melih Peker

@Hekim Aslan @Mustafa Canaslan

@Melih Peker

@Melih Peker

Yeni kriz değil, yeni dünya sistemi.
.
20200314_121009.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt