- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği: "AVM'ler saat 12.00 - 20.00 arasında açık olacak. AVM'lerdeki çocuk oyun alanları kapatılacak ve dezenfekte edilecek."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bağışıklığımızı nasıl zinde tutarsak öyle.T hücrelerini nasıl zinde tutarız?
Türkiyede yaşanası iller güncel liste;
1)Yozgat
2)Burdur
3)Bayburt
4)Kırşehir
5)Konya
6)Muş
7)Uşak
8)Siirt
9)Bingöl
10)Karabük
Brandi Love'ye de sormazsın şu soruyu ya. Başka zurnacı mı bulamadın.
Benim şuan Tayland ve Filipinler de tatil yapan arkadaşlarım var hatta...Sıcaklığın etkisi muhtemelen vardır.. Az önce merak edip YouTube üzerinden pattaya , patong gibi pisliğin hat safhada olduğu, dünyanın her yerinden turistin akın ettiği şehirlere baktım.. Milletin umrunda değil..Tayland’da sadece 59 vaka var.. Maske takan bile yok..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim şuan Tayland ve Filipinler de tatil yapan arkadaşlarım var hatta...
sent via GSC
Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği: "AVM'ler saat 12.00 - 20.00 arasında açık olacak. AVM'lerdeki çocuk oyun alanları kapatılacak ve dezenfekte edilecek."
Sizin hastaneyi de yazsan ya reyizBeyler Allaha emanet olun, bizim hastane de pozitif çıkmış, acil çağırdılar. Tam teşekküllü çalışın uyarısı geldi. Maske, gözlük, kıyafet. Dikkat edin kendinize. Önümüzdeki bir kaç gün hareketli geçecek belli.
Bol sebze ve meyve diyorsun o zaman yeme tarafında.bağışıklığımızı nasıl zinde tutarsak öyle.
bol antioksidan ve c vitaminden yüksek gıdalar , spor , özellikle doğa sporları iyi uyku düzeni.vücut alarmda olacak kendini salmayacak.
Sıkıntı maalesef yazamam.Sizin hastaneyi de yazsan ya reyiz