Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
biraz önce dışarıda birisi öksürdü; düşman gibi baktı insanlar asdjaskldHastalık psikolojisi çok acayip. Boğazım yanıyor, halsizlik var. Hemen aklıma Corona geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz önce dışarıda birisi öksürdü; düşman gibi baktı insanlar asdjaskldHastalık psikolojisi çok acayip. Boğazım yanıyor, halsizlik var. Hemen aklıma Corona geliyor.
TürkiyedemisinSıkıntı maalesef yazamam.
Sizin hastanede de diğer 5 kişiden ayrı bir hasta mı çıkmış? Anlamadım demek istediğini.Beyler Allaha emanet olun, bizim hastane de pozitif çıkmış, acil çağırdılar. Tam teşekküllü çalışın uyarısı geldi. Maske, gözlük, kıyafet. Dikkat edin kendinize. Önümüzdeki bir kaç gün hareketli geçecek belli.
2 haftaya 1000 vaka olmaması sürpriz olur ya, hazırlıklı olmalı herkes.Komple malafatusu yedik.
Avm'lerin çalışma saati değişti, insanları daha sağlam olarak koruyacak önlemler alınmalı, durum vahim.2 haftaya 1000 vaka olmaması sürpriz olur ya, hazırlıklı olmalı herkes.
Valla bende anlamadım, ilginç bir post olmuşSizin hastanede de diğer 5 kişiden ayrı bir hasta mı çıkmış? Anlamadım demek istediğini.
Sizin hastanede de diğer 5 kişiden ayrı bir hasta mı çıkmış? Anlamadım demek istediğini.
İlk gidilen hastaneyle karantina alınan hastaneler farklı zaten. Salgın türü için Haseki'ye gönderiliyor genel olarak.Bizim hastanede de çıkmış demiş farklı bir hastane.
Kanıt mı isteyelim sahte duyuncu olabilirBizim hastanede de çıkmış demiş farklı bir hastane.
recoooooooKanıt mı isteyelim sahte duyuncu olabilir
Amerika'da hastalığın yayılmasının temel sebebi o zaten, yanlış test uygulanmış.Dün Donny'nin CDC araciliyla yaptırdığı test incorrect çıkmış. Ohio'da 100 bin kişide covid şuphesi var diyorlar.
US yedi
Kendimize aşı denemesi yapmayacağız değil mi adminim?Contagion (Salgın) filmini izleyen var mı?
Filmin bilgilerine baktığımda filmdeki virüsün bulaşma tarzı corona ile aynı da içeriğini merak ettim.Kendimize aşı denemesi yapmayacağız değil mi adminim?
Daha önce başka bir firma (WHO) doğru testleri önermiş bunlara. Trump red etmiş biz kendimiz yapacağız diye. Hatta kural koymus CDC dışında testleri illegal belirlemiş.Amerika'da hastalığın yayılmasının temel sebebi o zaten, yanlış test uygulanmış.