Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
Onu vaka mı sayıyıorsun yahuBerkan'a teşhis koydum olm ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu vaka mı sayıyıorsun yahuBerkan'a teşhis koydum olm ya
Herkes çok gergin EmrahOnu vaka mı sayıyıorsun yahu![]()
Sonunda göt temizlemek akıllarına gelmiş ha.
bağışıklığımızı nasıl zinde tutarsak öyle.
bol antioksidan ve c vitaminden yüksek gıdalar , spor , özellikle doğa sporları iyi uyku düzeni.vücut alarmda olacak kendini salmayacak.
25. ayda bi kere oluyor böyleyas kaçtı
Yesil cay haric hepsini bol yiyorum. Isabetli olmus+
En fazla antioksidan içeren besinler;
* Böğürtlen
* Brokoli
* Domates
* Kırmızı üzüm
* Yeşil çay
* Kırmızı erik
* Tam tahıllar
* Havuç
Ulan Dünya nüfusu daha 500 milyon olduğunda, yok bu böyle olmadı deyip önlem alınmalıydı.
Orda büyük hata yapıldı.
Rdash ortalama üzeri lüks berberse git. Dezenfekte ediyorlar makas vb. yi.Saçlar leş oldu kaç aydır kestirmeyince. Berbere gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım valla
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence saç sakal dolanmak daha iyiRdash ortalama üzeri lüks berberse git. Dezenfekte ediyorlar makas vb. yi.
Cidden mi?
Serdar Kuzuloğlu'nun bu önerisinde denk geldim de mesela yarasa yiyen pangolinden bulaştı deniliyor ya aslında pangolini yiyen kişiden değil de onu pişiren, hazırlayan kişiye bulaşıyormuş virüs. Çünkü et pişince zaten yaşayamıyor.
O filmde de domuz hazırlayan aşçıdan yayılıyormuş sanırım.
Kadınlar ilgini çekmiyor mu¿Bence saç sakal dolanmak daha iyi
Yaşamak daha ilgimi çekiyorKadınlar ilgini çekmiyor mu¿
Telegram bir parça tuhaftıktan alıyorsun sanırım haberleri renktaş. Başka kanal, grup önerin var mıKoronavirüs salgını nedeniyle Azerbaycan'da düğün yapmak yasaklandı.