Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
Çin'den çıkıyor ilk yineFilmin bilgilerine baktığımda filmdeki virüsün bulaşma tarzı corona ile aynı da içeriğini merak ettim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çin'den çıkıyor ilk yineFilmin bilgilerine baktığımda filmdeki virüsün bulaşma tarzı corona ile aynı da içeriğini merak ettim.
Filmin bilgilerine baktığımda filmdeki virüsün bulaşma tarzı corona ile aynı da içeriğini merak ettim.
Cidden mi?Çin'den çıkıyor ilk yine
Cidden mi?
Serdar Kuzuloğlu'nun bu önerisinde denk geldim de mesela yarasa yiyen pangolinden bulaştı deniliyor ya aslında pangolini yiyen kişiden değil de onu pişiren, hazırlayan kişiye bulaşıyormuş virüs. Çünkü et pişince zaten yaşayamıyor.
O filmde de domuz hazırlayan aşçıdan yayılıyormuş sanırım.
Benim de kafamdaki en buyuk sorun berber meselesi.
Virüslü müsün?bu göt herifi her gördüğümde gülüyom yaw.![]()
Bu postunla kafamda bir fikir belirdi. Bir adet cihaz alip kafami kazımak. : Sböyle zamanlarda insanlar kellere imreniyor mu rengim
temizim kmk. ya sen?Virüslü müsün?
Daha gelmedi buralar herhalde kanka.temizim kmk. ya sen?
Vaka sayısı 6 oldu, geçmiş olsunHastalık psikolojisi çok acayip. Boğazım yanıyor, halsizlik var. Hemen aklıma Corona geliyor.
Kim dedi?Vaka sayısı 6 oldu, geçmiş olsun
Aynen ben de bu hafta içi kestirecektim normalde ama berberlerin durumu nedir bilmiyorum umarım iyi dezenfektanlamışlardır da giderim.Saçlar leş oldu kaç aydır kestirmeyince. Berbere gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım valla
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkan'a teşhis koydum olm yaKim dedi?
yas kaçtıCoronadan degil bas agirisindan geberecem. Ulan bir gece kötü uyuduk boyun + bas agrisi olustu. Yemisim coronayi