Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Özeline yollaya bilirim ancak. Ses kaydı mevcut sadece Almanca olarakLink / Kaynak alayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özeline yollaya bilirim ancak. Ses kaydı mevcut sadece Almanca olarakLink / Kaynak alayım
Bir sorum olacaktı efendim.teşekkür ederim.
Yolla, ama bana saçma geldi açıkçası.Özeline yollaya bilirim ancak. Ses kaydı mevcut sadece Almanca olarak
Darısı diyeceğimde gider birilerine bulaştırır o şimdi.Sırbistan Futbol Federasyonu Başkanı Kokeza'da corona virüs tespit edildi.
Virüs sana yaramadı Arif.Bir sorum olacaktı efendim.
Mastürbasyon bağışık sistemini pozitif etki ettiği doğru mu dokturum ?
Bu Corona günlerinde bir tavsiye verebilir mıyız topluma?
A 2004 study published in Neuroimmunomodulation looked at the effects of masturbation among a group of 11 men and found that they had a higher white blood cell count in the hour after masturbating. A higher white blood cell count can indicate that the body is fighting off an infection.
valla benim ergenlikten beri gelen tecrübem bağışıklığı düşürdüğü yönünde ama yine de siz bilirsinizBir sorum olacaktı efendim.
Mastürbasyon bağışık sistemini pozitif etki ettiği doğru mu dokturum ?
Bu Corona günlerinde bir tavsiye verebilir mıyız topluma?
A 2004 study published in Neuroimmunomodulation looked at the effects of masturbation among a group of 11 men and found that they had a [b[higher white blood cell count [/b] in the hour after masturbating. A higher white blood cell count can indicate that the body is fighting off an infection.
haydaaa bas ağrısinda napacazIbuprofen ağır kesici kullanmayın. Virüsü destekliyormuş.
Kaynak: Köln Uniklinik
haydaaa bas ağrısinda napacaz
Reyiz tıp bayramın mübarek olsun, Allah steteskopuna zeval vermesin.en güzeli maydonoz en fazla c vitamini içeren besinlerden biridir.
üzerine limon sıkıp yiyin.
SON DAKİKAvalla benim ergenlikten beri gelen tecrübem bağışıklığı düşürdüğü yönünde ama yine de siz bilirsiniz![]()
![]()
Coronavirus: Falschnachricht kursiert bei Whatsapp
Bei Whatsapp kursiert momentan eine Meldung zum Coronavirus, die bereits in zahlreichen Foren - auch in Schleswig-Holstein - geteilt und weitergeleitet wurde. Angeblich rät die Universität Wien dazu, bei einer Ansteckung auf Ibuprofen zu verzichten, um schwere Verläufe zu vermeiden. Die Uni...m.kn-online.de
Googlede Coronavirus ibuprofen aradigim an bir kac tane fake news diye haber cikiyor.

iç bükey bir kafası var.Bunu izleyenin seyine saygısı yoktur
Oha oha...bunun videolarını bir daha nah izlerim. #ŞimdiProtestVakti
Hangisinin heyiziç bükey bir kafası var.